David Bisbal în paşi de dans

Pasiunea pentru dans te trimite la concertul lui David Bisbal!
David Bisbal_in pasi de dans
Dacă iubeşti dansul şi muzica lui David Bisbal, ai şansa de a îmbina cele două pasiuni! David Bisbal lansează fanilor săi provocarea de a-l întâlni la concertul ce va avea loc în 18 martie la Sala Palatului!
Impresionează-l pe David Bisbal dansând pe piesa „Si Pero No”: https://www.youtube.com/watch?v=okprcXL1ItQ, extrasă de pe noul său album „Tu Y Yo” şi poţi câştiga o invitaţie şi un „Meet &Greet Pass“ la concertul său.
Tot ce ai de făcut este să înregistrezi în format video un moment de dans, singur sau impreuna cu prietenii (maxim 6 persoane) si sa trimiti filmarea la adresa de email contact.spectaculis@gmail.com până la data de 20 februarie 2015 inclusiv.
• Menţionează în email datele de contact ale tuturor celor care apar alături de tine în materialul video (nume, prenume, vârsta, oraş/judeţ şi număr de telefon).
• Toate videoclipurile vor fi încărcate pe pagina de facebook SPECTACULIS, în data de 21 februarie 2015. Până la data de 28 februarie, participanţii vor avea posibilitatea să strângă un număr cât mai mare de LIKE-uri.
• Cea mai inspirată coregrafie va fi premiată de David Bisbal, cu invitaţii la concert şi acces în zona de „Meet & Greet”, acordate fiecărui dansator prezent în videoclip.
• Premiul de Popularitate – va fi stabilit în funcţie de numărul de LIKE-uri obţinute în perioada 21 – 28 februarie 2015.
• Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 8 martie 2015, prin intermediul paginii de facebook SPECTACULIS şi a coordonatelor de contact.

Lasă un răspuns