Concert Queen + Adam Lambert în București

QUEEN și Adam Lambert vor concerta în 2016 pentru prima oară în România. Hiturile trupei vor putea fi ascultate la București, în Piața Constituției, pe 21 iunie. Fanii Queen se vor putea bucura anul viitor de două concerte ale chitaristului Brian May, acesta urmând să cânte în România și în martie 2016, alături de Kerry Ellis.

După o primă apariție împreună, în 2009, în finala show-ului American Idol, urmată de o reprezentație memorabila pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit într-un timp foarte scurt o prezență nelipsită din formula live a trupei Queen, alături de care a susținut numeroase concerte și show-uri televizate în perioada 2012-2013.

În 2014 a avut loc un turneu spectaculos în Statele Unite, devenit sold-out integral, la finalul căruia Queen + Adam Lambert au primit titlul ”Trupa Anului” în cadrul celei de-a 10-a ediții a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votată totodata drept Cea Mai Bună Trupa Live a anului, iar în cadrul sondajului realizat deUltimate Classic RockQueen + Adam Lambert au încheiat anul cu un spectacol fabulos susținut în seara de Anul Nou, lângă celebrul Big Ben din Londra, concert transmis în direct pe tv, fiind urmărit de aproape 12 milioane de oameni.

2015 a însemnat un alt turneu sold-out, artiștii bifând de această dată 10 tari de pe continentul european: Marea Britanie, Franța, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elvetia, Cehia si Polonia. La finalul acestei noi serii, trupa devenise posesoarea unui adevarat record: 67 de concerte sold-out in mai putin de un an, performanta indelung apreciata de presa internationala care lauda intens noul proiect muzical: „Queen si Adam Lambert au livrat doua ore de senzatii pure direct catre inima norocosilor care au putut fi martorii unui astfel de eveniment. Freddie nu mai este, dar sigur ar fi de acord cu ce se intampla!” (Brisbane Times).

Invitați recent în Brazilia pentru a deschide ediția 2015 a festivalului Rock in Rio, unde trupa a cântat în urmă cu treizeci de ani la editia inaugurala din 1985, Queen + Adam Lambert au profitat de ocazie și si-au prelungit vizita pe continent pentru un nou turneu. Biletele pentru cele 6 concerte s-au epuizat în totalitate, momentul marcând o revenire spectaculoasă a trupei în America de Sud care, în anii `80, i-a așteptat cu cel mai mare public reunit vreodată: cele două show-uri susținute în cadrul Rock in Rio în 1985 au atras un total de peste jumătate de milion de spectatori – cel mai numeros public plătitor de bilet din istorie.

Bilete pentru primul concert QUEEN + Adam Lambert în România:

Biletele vor fi disponibile începând cu data de 3 decembrie, pe www.eventim.ro. Evenimentul este prezentat de Emagic Classics, platforma care a mai găzduit în trecut show-urile unor artiști internaționali celebri precum Bob Dylan sau Sting.

Brian May, chitaristul trupei Queen, va concerta în România și alături de Kerry Ellis

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, va susține anul viitor două concerte în România. Muzicianul va urca pe scena Sălii Palatului din București pe 14 martie 2016 alături de Kerry Ellis, una dintre noile senzații de pe Broadway și West End-ul londonez.

Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare pe 8 octombrie, având prețuri cuprinse între 121,5 lei și 436,5 lei.

  • Categoria I – 436.50 de lei
  • Categoria a II-a – 337.50 de lei
  • Categoria a III-a – 247.50 de lei
  • Categoria a IV-a – 175.50 de lei
  • Categoria a V-a – 121.50 de lei

Lasă un răspuns