HAOS în Pădure v3.1 – Perlon Edition

Margaret Dygas [Perlon]
Cezar [a:rpia:r]
Priku [a:rpia:r]
Sammy Dee [Perlon]
Dandy Jack [Perlon]

Pe 30 iulie am fost pe malul lacului, în pădurea Cernica, pentru a patra ediţie de HAOS în Pădure.

Seara a început destul de în forţă cu Sammy Dee [Perlon] şi Dandy Jack [Perlon].

Nu era foarte multă lume, însa mood-ul era numai potrivit. Dj-ii au mixat destul de haotic, de la un house zbuciumat, la un electro mai greu de asimilat.

Cu un kick puternic, rareori întrerupt de note mai melodice, a fost un start destul de bun, oamenii dansând şi comunicând cu cei de la pupitru.

A urmat Margaret Dygas [Perlon] cu un set foarte puternic, cu un mood incredibil de bun si un bass de zile mari.

Chiar dacă este o prezenţă feminina, numele Margaret Dygas este foarte des întâlnit alături de: Ricardo Villalobos, Marco Carola, Sven Vath, Carl Cox şi mulţi alţii, cu care obişnuieşte să creeze moment artistice, rar întâlnite.

Un moment frumos pentru mine a fost cel în care a introdus fragmente din “Woman is the devil” a lui Levon Vincent, un preferat al meu de ani buni.

La final, Margaret a ţinut să ne arate latura ei mai soft, mixând după“Wish I didn’t miss you” de Angie Stone, moment în care a transmis multă dragoste publicului, acesta dansând în sincron.

Recunosc că majoritatea aşteptam cu nerăbdare să intre Priku, iar momentul în care a făcut-o, a preluat elegant piesa de la Margaret, adăugându-i un kick melodios şi puternic.

Cezar a mixat curând dupa asta, în stilul lui matur, completând mood-ul dansant şi melodios al lui Priku.

Cert este că am dansat mult şi ne-am bucurat de locaţie, de pădure şi de lac şi în special de cei care au performat şi ne-au încântat!

Aşteptăm urmatoarele ediţii!

13615444_834257386705303_8542970976427561334_n
Sursă foto: https://www.facebook.com/events/211942015871072/

Articol scris de Mihaela Chiseliţă

Lasă un răspuns