Ia-ți prietenul și vino la Maximum Rock Festival! Ofertă promoțională la abonamente

După cum știți deja, abonamentele pentru MAXIMUM ROCK FESTIVAL au ajuns săptămâna aceasta la prețul de 115 lei, prețul urmând să crească în perioada următoare la 125 lei, respectiv 135 lei în timpul festivalului.
Ia-ți prietenul și vino la festival! Ne-am gândit să facem o ofertă pentru toți cei care vor să vină la Maximum Rock Festival însoțiți de cineva. Cumpărați împreună două abonamente la prețul de 215 lei și economisiți astfel o parte din sumă pe care puteți să o dați pe…bere, de ce nu?

Avem doar 50 abonamente la această oferă, așa că grăbiți-vă să luați biletele acum până nu se epuizeză, exclusiv pe www.ambilet.ro.

Printre formațiile prezente la ediția aceasta se numără KAMELOT (SUA), MOONSPELL(Portugalia), SERENITY (Austria), BEYOND THE EXISTENCE (Grecia), LACHRYMOSE(Grecia), VELIAN (Bulgaria), dar și  IN MOURNING (Suedia), VOTUM (Polonia), TIARRA(Romania), E-AN-NA (Romania), ARSEA (Italia), ANURYZM (Emiratele Arabe Unite), BURNING ROME (Italia) și multe altele.

KAMELOT și MOONSPELL abia așteaptă să concerteze la festival, așa că iată ce mesaje au transmis fanilor români membrii celor două trupe:

https://www.youtube.com/watch?v=nzCCY8JrqC4

Vă reamintim că abonamentele la festival pot fi cumpărate online pe www.AmBilet.ro,www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas).

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremium,Domeniile Sâmburești și recomandat de Rock FM.

Event Facebook: Maximum Rock Festival / Arenele Romane, Bucuresti, 14-15.10.2016

Lasă un răspuns