Miracle Flair va deschide concertul Dark Tranquility

 Dark Tranquillity se reintorc la Bucuresti in cadrul turneului ATOMA pentru un show de exceptie ce va avea loc pe data de 19 Aprilie in Quantic.

In deschiderea formatiei din Suedia vor urca pe scena cei de la Miracle Flair.

Infiintati in 2010, in Elvetia, Miracle Flair au doua albume la activ, ‘Inner Peace of Mind’ lansat in 2011 si ‘Angels Cast Shadows’ lansat in 2016.

In cei 8 ani de actvitate au urcat pe scena alaturi de formatii precum Eluveitie si In Extremo, fiind prezenti la mai multe festivaluri din occident.

Cu o prezenta feminina carismatica, Nicole Hartmann si cu un chitarist, Daniel Maurizi, care face treaba a doi, Miracle Flair e o formatie de care vom mai auzi cu siguranta pe viitor.

In momentul de fata, Miracle Flair inseamna:

Nicole Hartmann – voce

Daniel Maurizi – chitara

Cedric Bron – tobe

Jonas Luscher – bass

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– Presale 1: 79 de lei

– Presale 2: 89 de lei

– La intrare: 100 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Lasă un răspuns