Parkway Drive la Arenele Romane

Prin ploaie si frig, lumea se indreapta spre Arenele Romane la un show cu totul electrizant: Parkway Drive, Stick to Your Guns, Darkest Hour.

Darkest Hour sunt o formatie metalcore din America formata in 1995 in timp ce Stick to Your Guns sunt punk, tot Americani. Niste prestatii foarte bune, care au incantat fanii, dar care, mai important de-atat, s-au potrivit foarte bine cu headlinerii.

Image may contain: one or more people, people on stage and people playing musical instruments

Parkway Drive nu mai are nevoie de introducere pentru publicul romanesc, si s-a vazut in arenele pline. A fost un public aparte, venit sa isi descarce toata energia, si au facut-o prin mosh pit-uri si crowd surfing cat cuprinde. La un moment dat au fost aduse si doua barci gonflabile, pentru crowd surfing asa cum trebuie.

Image may contain: 1 person, crowd and concert

Turneul actual Parkway Drive este unul absolut impresionat prin magnitudinea productiei. Stim cu totii problema salilor din Bucuresti, iar cortul din Arene ramane o solutie foarte bune. Chiar si fara pirotehnice si structuri de metal elaborate, scena te impresiona. Jocul de lumini a fost ceva aparte, cu becuri multe, care se roteau si adaugau dinamism.

Sa trecem la muzica!! Parkway Drive sunt fenomenali si o stim. Solistul are niste capacitati vocale extraordinare. Concertul a inceput in forta cu Wild Eyes, aruncand confetti si panglici spre public. Ne-au trecut apoi prin cele mai iubite melodii, precum Vice Grip, Sleepwalker sauDark Days. Pe finalul showului au avut si un cover al celor de la Rage Against The Machine, si anume Bulls on Parade. Dupa Swing, urmat de un drum solo, intunericul a venit asupra salii. S-a tipat, strigat si aplaudat, asa ca baietii au revenit la bis.

Image may contain: one or more people

Desi au atatia ani de experienta si showuri mari, baietii, dar mai ales solistul, par sa fie extrem de uimiti si onorati sa vada un public care ii iubeste si canta si sare cu ei. Si publicul nostru s-a ridicat la inaltimea spectacolului! Chiar si speech-ul lui destul de clasic prin care multumeste fanilor pentru tot ce fac si spune ca ei sunt acolo datorita fanilor a fost sincer, apreciat si mai putin cliseic decat multe altele.

Image may contain: one or more people, crowd, night and indoor

Eu am fost absolut incantata de spectacol, de lumini, de energia publicului si a formatiei, de instrumental si vocal. Desi nu sunt o fana a metalcore-ului, chiar a fost un concert care mi-a placut si care merita vazut. O doza de energie, de distractie, de muzica buna.

 

Puteti vedea toata Galeria Foto aici – credit foto: Carlos Funes

Lasă un răspuns