Horaţiu și Bogdan Mălăele cuceresc publicul din România cu noul spectacol plin de umor: ”Ediție Specială”

Reprezentațiile lunii iunie, la: Brașov, Cluj-Napoca și București

Lumea iubește umorul, dorește să râdă cu poftă, să simtă măcar pentru o seară fericirea pe care o dobândește în proporții tot mai reduse. Horațiu Mălăele, maestrul ironiei și al hazului inteligent,face un prim pas și revine în luna iunie pe scenele din Brașov, Cluj-Napoca și Bucureștiîn noul spectacol fascinant și plin de umor: ”Ediție Specială”.

De această dată, Horațiu Mălăeleva fi secondat de fiul său, actorul Bogdan Mălăele. Muzica, special aleasă de îndrăgitul artist Radu Captari și melodiile noi compuse pe texte ce aparțin maestrului Horațiu Mălăele, vor întregi universul în care spectatorul va râde cu poftă timp de o oră și jumătate.

Protagoniștii Ediției Specialevor putea fi aplaudați la scenă deschisă  de spectatorii care vor fi prezenți în data de 6 iunie, la Sala Patria din Brașov, în 22 iunie, la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca, sau pe 24 iunie la Cinema PRO din capitală, începând cu ora 19:00.

Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele, tatăl și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la vibrația emoționalăși ajungând, în mod evident, la râsul în hohote. Noul spectacol are la bază texte puternice, pigmentate cu momente „Best of Horațiu”, culese din cele mai aplaudate reprezentații ale actorului, un act artistic ce va demonstra încă o dată că nu poți să nu îl iubești pe Horațiu Mălăele, atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

În plus, spectatorii prezenți la spectacolul ”Ediție Specială” din Cluj-Napoca și București, vor beneficia de vizionarea filmului ”Funeralii Fericite”, în mod gratuit. Pelicula este o comedie excepțională ce îl aduce pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor, și ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la:

Brașov –  Sala Patria, Librăria St. O. Iosif  sau online de pe www.ticketnet.ro ;

Cluj-Napoca – standul Eventim din Iulius Mall, Cinema Florin Piersic  sau online de pe www.eventim.ro, www.biletmaster.roși www.ticketnet.ro.

București – Cinema Pro,www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro  sau www.ticketnet.ro.

Lasă un răspuns