Spectacolul „Secretul fericirii” deschide festivalul de teatru independent de la Nottara

Teatrul Nottara a anunţat selecţia oficială pentru prima ediţie a Festivalului de teatru independent NottDependent, care va avea loc în perioada 21-25 iunie.

În prima zi a festivalului, miercuri, 21 iunie, de la ora 19:00, va avea loc spectacolul „Secretul fericirii” de Alexandru Popa, regia: Vlad Zamfirescu. Din distribuţie fac parte actorii Vlad Zamfirescu, Dan Bordeianu, Irina Velcescu, iar scenografia este semnată de Bogdan Spătaru.

Spectacolul „Secretul fericirii”, produs de Asociaţia Culturală „Teatrul Catharsis” şi de Godot Cafe-Teatru, este o comedie cinică, ce nu are nimic în comun cu clişeele din cărţile de self-help sau articolele de pe internet care promit fericirea în cinci paşi simpli. Din contră, cel puţin în piesă, secretul fericirii este unul singur şi uşor de înţeles, deşi, poate,  greu de acceptat.

„Secretul fericirii” a fost primul text de Alexandru Popa montat de Vlad Zamfirescu, în anul 2015. De atunci, cei doi au mai realizat împreună multe proiecte de succes, precum „Gigel” la Teatrul Bulandra, „Efecte colaterale” la Teatrul Nottara, „All inclusive” la Teatrul Tineretului şi „Numitorul comun” la Teatrul de Comedie. Mai mult, textul „Secretul fericirii” a fost adaptat într-un scenariu de film care va avea premiera în curând.

Biletele pentru reprezentaţia din 21 iunie pot fi cumpărate online, pe www.nottara.ro sau de la agenţia Teatrului Nottara, pe bd. Magheru 20. Mai multe detalii despre spectacol găsiţi pe pagina de facebook dedicată, www.facebook.com/SecretulFericiriiTeatru.

Sursă: http://www.bucurestiivechisinoi.ro/2017/06/spectacolul-secretul-fericirii-deschide-festivalul-de-teatru-independent-de-la-nottara/

Lasă un răspuns