Al Bano concerteaza la Sala Palatului acompaniat de orchestra simfonica

Al Bano, artistul cunoscut si apreciat pentru calitatile vocale inconfundabile, ce confera muzicii italiene o savoare aparte, revine pe 7 mai la Sala Palatului din Bucuresti cu un nou concert. Fata de aparitiile anterioare pe scenele din Romania, show-ul din primavara anului viitor va beneficia de un plus de vitalitate, armonie si calitate sonora exceptionala. La initiativa organizatorilor, Al Bano a acceptat onorat si fara nicio ezitare provocarea de a concerta alaturi de profesionistii orchestrei Alexander Simphony Orchestra.

Alaturi de aproximativ 90 de instrumentisti de elita, Al Bano va dovedi inca o data ca profesionalismul si talentul nu au frontiere si nici limite de varsta. Pentru concertul din data de 7 mai, artistul le promite romanilor o seara muzicala veritabila din programul careia nu vor lipsi melodiile care l-au facut cunoscut in toata lumea. Incepand cu orele 19:00, atmosfera de la Sala Palatului se va incalzi cu celebra piesa de debut ”Nel sole”, apoi va trece discret prin seria referenelor nostalgice precum, ”Felicita”, ”Ci sara””Liberta” sau ale altor titluri de rezonanta spre a incheia apoteotic in completarea celor doua ore desavarsite de muzica italiana, cu melodii mai noi, ce fac parte din ultimul sau material discografic , intitulat ”Amanda e Libera”.

Biletele au fost puse in vanzare la preturi avantajoase, in functie de categorie de loc si variaza intre 70 lei si 280 lei . Acestea se pot achizitiona prin reteaua Vreau Bilet de la punctele de vanzare din: Unirea Shopping Center etj.2, D’Arte Foto ( Libraria Eminescu), la Teatrul Elisabeta (Bd. Regina Elisabeta nr.45), de la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro

Lasă un răspuns