Al bano si Romina Power sunt din nou ”Fericiti”

Al bano si Romina Power  

sunt din nou ”Fericiti”

 

Formeaza din nou un cuplu pe scena.

Pana in urma cu cateva luni, ideea de a revedea cuplul Al bano si Romina pe aceeasi scena parea o utopie, insa,  brusc, acestia au sustinut un mega concert in Rusia, si se pare ca nu e tot: persoanele implicate au luat deja decizia de a reedita momentul  intr-o alta destinație,  mai exact in Statele Unite ale Americii .

macheta_Al Bano

”Speranta moare ultima”, spun fanii  indragitilor artisti Al bano Carrisi si Romina Power , care au trebuit sa astepte nouasprezece ani,  pentru a li se implini in cele din urma, visul: datorita unui concert neasteptat si surprinzator sustinut in Rusia, cei doi artisti au urcat  impreuna pe aceeasi scena aducand publicul  in extaz, spectatori care au platit pana la o mie de euro pentru un singur bilet.

Evenimentul a avut  un succes rasunator, cu bilete vandute in totalitate si a atras dupa sine data unui concert suplimentar, pentru a satisface cererea incredibila. Nimeni nu s-ar fi asteptat la reactia uriasa a publicului, mai ales intr-o tara ”rece” precum Rusia, dar acest lucru se datoreaza fara doar si poate, calitatilor artistice veritabile ale celor doi artisti, Al bano si Romina.

Desi, la acel moment, Al bano a declarat ca este primul si ultimul concert sustinut alaturi de fosta sa sotie, iata ca artistul se abate de la cele spuse. Al bano se va intalni din nou cu Romina la Niagara Falls, pentru un nou spectacol ce va fi sustinut cu doar cateva zile inainte de concertul anuntat la Sala Palatului din Bucuresti.

Imediat dupa evenimentul de laNiagara Falls, Al bano se va intalni pe 7 mai cu publicul de la Sala Palatului, intr-un cadru inedit. Indragitul artist le va darui spectatorilor o seara cu melodii alese, interpretate in acompaniamentul membrilor ALEXANDER SIMPHONY ORCHESTRA.

Show-ul va avea loc la Sala Palatului in data de 7 mai de la ora 20:00 iar durata acestuia  va fi de 90 de minute.

Biletele pentru  concertul Al Bano & Alexander Simphony Orchestra de la Sala Palatului mai pot fi achizitionate de la punctele de vanzare ale retelei VreauBilet, respectiv Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, Libraria Eminescu, de la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza intre 70 – 280 lei, in functie de categoria de loc.

Lasă un răspuns