Comic Con 2014 la Romexpo Bucuresti

Comic Con 2014 sau East European Comic Con 2014 cum e titulatura completă este a doua ediţie a celui mai important eveniment din România dedicat pasionaţilor de science fiction, fantasy şi horro, de filme şi seriale de televiziune, benzi desenate sau jocuri video. Evenimentul este organizat în weekend-ul 9-11 mai 2014 la Romexpo în Bucureşti.

EECC pregăteşte trei zile în care vor sosi la Bucureşti o serie de invitaţi spectaculoşi, multe concursuri (quizz, cosplay, AMV, Gaming, Illustrations), activităţi (free gaming, board games, screenings) şi expoziţii.

Dintre numele invitate îi amintesc pe Jason Momoa, Mark Sheppard, Natalia Tena, Ian Churchill, Victor Drujiniu, Alex Negrea Art of George “Horhe” Munteanu, Creative Monkeyz, Sector 7, DoZa De Haş, 10Lucruri.ro Giada Robin, Yaya Han, Kamui Cosplay.

Unul dintre cei mai spectaculoşi invitaţi ai celei de-a doua ediţii EECC este fără îndoială Jason Momoa. actorul hawaiian cunoscut, în special, pentru faimosul rol din serialul de televiziuneGame of Thrones – Khal Drogo. S-ar putea să il ştiţi însă pe Jason Momoa din alte roluri, l-a mai interpretat pe Conan, în Conan the Barbarian, dar şi pe Ronon Dex în serialul Stargate: Atlansis. Pentru că se numără printre invitaţii de onoare, Momoa va participa alături de ceilalţi actori la Panels, în cadrul cărora vor avea loc sesiuni de intrebări şi răspunsuri între actori şi fanii acestora.

Mark Sheppard pe care îl ştim din Supranatural şi Natalia Tena una din actriţele “abonate” laHarry Potter pe care o regăsim de asemenea în Games Of Thrones participă de asemenea la sesiuni foto şi de autografe.

A propos de concursuri, nu rataţi Quiz-ul, dedicat persoanelor care vor să îşi testeze cunostintele din domeniul geek, concursul de costume la care vor participa pasionaţii de cosplay din lumea filmelor, jocurilor si animatiei.playeri, celebritati din mediul online si multa voie buna.

Pentru informatii suplimentare legate de East European Comic Con 2014 puteţi accesa comic-con.ro sau îi puteţi contacta pe organizatori la adresa: contact@comic-con.ro.

Pentru noutăţi accesaţi şi pagina evenimentului de pe facebook.

Anul trecut Comic Con a avut loc la Palatul Copiilor, vă invit să vedeţi câteva poze din ziua de duminică.

Lasă un răspuns