Bilete cu 50% reducere pentru concertul REDNEX din Hard Rock Cafe, de vineri până duminică

De vineri până duminică biletele pentru concertul Rednex din Hard Rock Cafe vor putea fi cumpărate cu 50% reducere. Astfel, cei care achiziţionează bilete în perioada mai sus menţionată vor plăti doar 100 lei (în loc de 150), pentru un bilet cu loc în faţa scenei, 50 lei (în loc de 90) pentru un bilet cu loc în sală şi 30 lei (în loc de 60) pentru un bilet fără loc.

Promoţia este valabilă în reţeaua magazinelor Biletoo: Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi online pe Biletoo.ro şi BLT.ro

„Cotton Eye Joe,” piesa ce a consacrat trupa REDNEX nu va lipsi din recitalul pregătit pentru întâlnirea cu publicul din România, de pe 11 octombrie. Cei care vor ajunge în seara cu pricina la Hard Rock Cafe vor dansa şi pe ritmurile binecunoscute ale melodiilor: „Hold Me For A While”, “Wish You Were Here,” “Old Pop In An Oak”, “The Spirit Of The Hawk” etc

REDNEX s-a lansat în 1994 şi s-a bucurat de un succes ameţitor graţie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa “Cotton Eye Joe”.
Formaţia MANFELLOW va cânta în deschidere.

Pentru concertul REDNEX & MANFELLOW programat pe 11 octombrie la Hard Rock Cafe preţurile valabile în timpul promoţiei care începe vineri la ora 00.00 şi se încheie duminică la ora 24.00 sunt următoarele:

Categoria I promoţie (4-6 octombrie) – 100 lei – loc la masă, în faţa scenei
Categoria II promoţie (4-6 octombrie) 50 lei – loc la masă, în sală
Categoria III promoţie (4-6 octombrie) – 30 lei – fară loc

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto.

Lasă un răspuns