COTTON EYE JOE – un hit ce dăinuie peste timp, vineri la Hard Rock Cafe

Cântecului de origine americană care i-a făcut celebri pe suedezii de la REDNEX a intrat în istoria muzicii cu mult înainte de versiunea techno-dance ce a făcut înconjorul lumii: în anul 1980 „Cotton Eye Joe” s-a regăsit pe coloana sonoră a filmului Urban Cowboys, iar varianta lansată în 1985 de The Moody Brothers a fost a fost nominalizată în cadrul Premiilor Grammy, la categoria „Best Country Instrumental Performance.” Aceeaşi melodie a adus o altă nominalizare la Premiile Grammy, la categoria „Best Country Vocal Collaboration,” pentru Ricky Skaggs şi trupa irlandeză The Chieftains. În sfârşit, la jumătatea anilor “90 a venit rândul suedezilor de la REDNEX să bulverseze topurile cu celebra poveste de dragoste pe ritmuri country. În interpretarea REDNEX, melodia a ocupat primele poziţii în topurile europene, iar peste ocean a ajuns până pe poziţia 25 a topului Billboard. În Germania impactul a fost copleşitor, formaţia deţinând şi în prezent recordul pentru cel mai mare număr de săptămâni pe poziţia 1 în topul de single-uri.

Piesa nu va lipsi din recitalul pe care REDNEX l-a pregătit pentru întâlnirea cu publicul din România, de pe 11 octombrie. Cei care vor ajunge în seara cu pricina la Hard Rock Cafe vor dansa şi pe ritmurile binecunoscute ale melodiilor: „Hold Me For A While”, “Wish You Were Here,” “Old Pop In An Oak”, “The Spirit Of The Hawk” etc

REDNEX s-a lansat în 1994 şi s-a bucurat de un succes ameţitor graţie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa “Cotton Eye Joe”.
Formaţia MANFELLOW va cânta în deschidere.

Pentru concertul REDNEX & MANFELLOW programat pe 11 octombrie la Hard Rock Cafe mai sunt în vânzare bilete din următoarele categorii:

Categoria I – 100 lei – loc la masa, in fata scenei
Categoria II – 50 lei – loc la masa, in sala
Categoria III – 30 lei – fara loc

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi oline pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, şi www.myticket.ro. Vineri vor mai fi disponibile bilete doar la Hard Rock Cafe.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto.

Lasă un răspuns