Bilete cu 50% reducere pentru tributul TINA TURNER din Hard Rock Cafe

Începând de maine se pot cumpăra bilete cu 50% reducere pentru showul tribut TINA TURNER, care va avea loc vinerea viitoare la Hard Rock Cafe. Pe 18 octombrie sunteţi aşteptaţi la cel mai dinamic show la care aţi luat parte, pentru că TASTE OF TINA e o provocare rock’n’roll, de la prima până la ultima piesa. Veţi asculta şi veţi dansa pe hituri emblematice precum: “Simply the Best”, “Proud Mary”, “Shake A Tail Feather,” “Private Dancer” sau “Nut-Bush”.


http://www.youtube.com/watch?v=gh0zTh9C1DE&feature=youtu.be

Niqi Brown se bucură de o reputaţie excelentă şi culege aprecieri oriunde prezintă reprezentaţia Taste of TINA: publicaţia britanică The Stage descrie showul astfel: “cel mai bun tribut Tina Turner pe care l-am văzut vreodată. Niqi Brown are o voce puternică, un fizic de care nu poţi decât să te minunezi şi o prestaţie live explozivă, care ar lăsa-o fără replică chiar pe Tina însăşi”

Şi tot ei completează descrierea: “rareori am văzut o coadă scuturată atât de exuberant (n.n. referire la piesa “Shake A Tail Feather”), Taste of TINA cu Niqi Brown este pur şi simplu cel mai bun tribut Tina Turner de pe piaţa actuală”

Spectacolul Taste of TINA a cucerit atât publicul britanic, cât şi pe cel din Europa nordică sau din Asia.

Iată câteva mărturisiri ale spectatorilor:

“Taste of TINA înseamnă un spectacol electric, în care hiturile vin unul după altul într-o incursiune ameţitoare pe drumul amintirilor”

“Spectacolul e ca un vârtej ce te transpune direct în atmosfera incendiară a unui show al TINEI”


Pentru spectacolul Taste of TINA programat pe 18 octombrie la Hard Rock Cafe sunt în vânzare bilete la următoarele categorii de preţ:

VIP – 120 lei (poster, întâlnire & poză* cu artistul)
Categoria I (promoţie) – 40 lei (loc la masă, în faţa scenei)
Categoria II – (promoţie) 30 lei (loc la masa, în sală)
Categoria III – (promoţie) 20 lei (fără loc)

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, şi www.myticket.ro. Vineri, 18 octombrie, vor mai fi disponibile bilete doar la Hard Rock Cafe.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto.

Lasă un răspuns