Reducere de 50% pentru concertul MIRCEA VINTILĂ şi BRAMBURA de la Hard Rock Cafe

Începând de la ora 00.00 a zilei de miercuri biletele pentru concertul MIRCEA VINTILĂ din Hard Rock Cafe vor putea fi cumpărate cu 50% reducere. Astfel, cei care achiziţionează bilete de mâine încolo vor plăti doar 80 lei pentru un bilet VIP cu meet & greet, 60 lei pentru un bilet cu loc în faţa scenei şi 40 lei pentru un bilet cu loc în sală.

Biletele la preţuri promoţionale se găsesc la Hard Rock Cafe, în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, şi www.myticket.ro

Trubadurul romantic al micului Paris de altă dată revine, după un an, în Hard Rock Cafe şi promite spectatorilor o incursiune muzicala intr-o lume plină de farmec si culoare. Tablouri din Bucureştiul interbelic, secvenţe inspirate din perioadă hippie şi pasaje ancorate în realitatea cotidiană se vor perinda prin faţa celor prezenţi animate de acorduri de chitară şi refrene îndrăgite. Din programul serii nu vor lipsi hituri precum: “Miruna”, “Strada Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curând,” sau “Peste răbdări.”

MIRCEA VINTILĂ concertează în Hard Rock Cafe alături de BRAMBURA, formula de acompaniament ce îi este alături de aproape 10 ani.


Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.


http://youtu.be/ZPeLEf9yE0c

http://youtu.be/dxAqScDpV-I

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto.

Lasă un răspuns