SENSO TV.RO lansează noul videoclip al Trupei GAZ PE FOC!

Revenirea după 13 ani de absenţă a trupei GAZ PE FOC în noua formulă a culminat cu lansarea oficială a single-ului „Cât îmi lipseşti” şi cu un concert live în care au fost interpretate şi hit-urile care i-au adus celebritatea.

Ineditul a constat şi într-o premieră absolută: videoclipul single-ului “Cât îmi lipseşti” s-a filmat LIVE, la True Club, chiar în seara lansării, pe 19 noiembrie. Şi iată că astăzi, pe 28 noiembrie (este şi ziua lui Paul Panait!), se lansează oficial prima producţie de video muzical marca SENSO TV.RO.

Iată noul videoclip GAZ PE FOC – “Cât îmi lipseşti”, o producţie SENSO TV:

pe SENSOTV.RO:

Videoclip Gaz Pe Foc – Senso

pe YOUTOUBE:

Videoclip Gaz Pe Foc!

GAZ PE FOC înseamnă acum Paul Panait (voce, chitară) şi Alin Lupşa (voce, pian), iar formula de concert live îi include şi pe Gabriel Bălaşa (percuţie) şi Robert Ardeleanu (bass). Formaţia care ne-a rămas în memorie prin hit-uri fredonate de o întreagă generaţie – “Adio” sau “Spune-mi” a ales să se întoarcă în lumea muzicală şi datorită fanilor au avut un cuvânt important de spus.

            “Când ne-am hotărât să revenim, ne-am gândit că lumea era obişnuită cu piesa ‘Adio’ fredănată şi acum” – ne-a mărturisit Alin Lupşa. “Şi, că e bine să creăm un single ca o continuare a acestei piese. Paul a scris-o a, iar eu am făcut legătura prin versul ‘Mi-ai spus Adio atunci…’. Este o piesă armonioasă, care mângâie sufletul şi abia aşteptăm reacţiile oamenilor de la concert. ‘Cât îmi lipseşti’ este de fapt şi motivul pentru care ne-am reunit”.  

            “Concertul live pe care l-am susţinut la lansare a fost un moment unic” – a adăugat Paul Panait. “Am cântat împreună cu fanii ‘Adio’, ‘Lasă-mă să te iubesc’, ‘Vreau să fiu cu tine’, iar filmarea live a videoclipului melodiei ‘Cât îmi lipseşti’ a fost ceva cu totul special. Iată că azi un alt vis ni s-a-mplinit şi asta datorită extraordinarei echipe SENSO TV. Cred cu tărie că noi, prin GAZ PE FOC, vom face muzică adevărată. Stilul, look-ul, sound-ul s-au stilizat, ne-am maturizat şi ne bazăm pe fanii care ne-au fost alături în toţi aceşti ani şi care au crescut odată cu noi!” – ne-a declarat.

            PARTENERI MEDIA: SENSOTV.RO, TONICA, MUSIC CHANNEL

Lasă un răspuns