THE AGONIST (Canada) – o nouă confirmare la Rockstadt Extreme Fest 2014

Încă un nume de peste ocean este confirmat pentru ediţia din 2014 a festivalului Rockstadt Extreme: THE AGONIST (Canada). Trupa va oferi celor prezenţi la Râşnov un recital metalcore, cu substrat social puternic. 

 Identitate trupei THE AGONIST este definită de prezenţa puternică a solistei Alissa White-Gluz  dublată de abilitatea de a jongla cu vocea clean şi pasajele de growl şi de modul neortodox în care Danny Marino îmbină liniile melodice adesea distonante.

În decursul unei cariere ce a început în 2004 The Agonist a lansat 3 albume, cel mai recent, „Prisoners” datând din 2012. 

Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din România, îşi continuă parcursul cu ediţia din 2014. Aceasta va avea loc în perioada 14 – 16 august la Râşnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja în vânzare, la următoarele categorii de preţ:

 Până la 31 decembrie 2013: 100 lei

1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei

14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artiştii, abonament pentru ediţia din 2015 + tricoul festivalului.

 

OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal încă de la începutul anilor “80, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern şi ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elenă a scenei black metal, sunt şi ele deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Până în acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) şi GRANDEXIT (Suedia).

 

 Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se găsesc la Hard Rock Cafe, în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi Diverta, şi online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete şi Eventim.ro.

 

 

Lasă un răspuns