You are currently viewing BONNIE TYLER, SMOKIE SI LEO IORGA concerteaza la Bucuresti

BONNIE TYLER, SMOKIE SI LEO IORGA concerteaza la Bucuresti

BONNIE TYLER, SMOKIE SI LEO IORGA (PACT) concerteaza la Bucuresti

BONNIE TYLER, SMOKIE SI LEO IORGA (PACT)

artisti legendari in concert la

OLDIES MUSIC FEST

 

Prima editie a festivalului OLDIES MUSIC FEST se va desfasura in data de 13 octombrie si va cuprinde o serie de concerte sustinute de artisti internationali reprezentativi muzicii pop-rock din perioada anilor ’70-’90. In programul festivalului, organizatorii au inclus, de asemenea, si concerte  ale  artistilor autohtoni care cuceresc constant noi generatii de romani, prin intermediul melodiilor sale legendare. Trupa Smokie si celebra cantareata rock Bonnie Tyler sunt invitatii principali ai festivalului.

Bonnie-Tyler-&-Smokie-poster

Cele doua nume de rezonanta vor face o calatorie in timp si se vor opri impreuna cu  publicul spectator la momentele celor mai importante realizari de pe intreg parcursul carierei artistice. Cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestora, imbinate armonios cu amintiri si dezvaluiri impresionante din viata marilor artisti vor transmite audientei starea de exaltare si emotia specifica oricarui act artistic major, de aceasta data, prezentat sub titulatura Oldies Music Fest. Evenimentul de la Sala Palatului va incepe la ora 19:00 si se va incheia in jurul orelor 22:30. Publicul nostalgic, dar si cei mai tineri spectatori care au crescut ascultand muzica marilor artisti vor avea parte de o experienta inedita. Cele doua concerte live gradioase sustinute pe aceeasi scena de Bonnie Tyler si Smokie, luminile si efectele sonore speciale, vor reusi sa  impresioneze audienta dornica sa celebreze sarbatoarea celor mai reusite creatii muzicale pop-rock a acelor vremuri. Incepand de la  „It’s A Heartache”, ”Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody”, ”Lost in France”, sau ”Goodbye to the Islands”, ce au facut ca vocea artistei Bonnie Tyler sa fie recunoscuta instantaneu pe tot mapamondul, si ajungand pana la ” Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Alice”,  „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me”, si bineinteles, cel mai popular single „Living Next Door to Alice”, piesele de rezistenta ale trupei Smokie.

In acelasi timp, pe scena cinematografului Patria, indragitul solist LEO IORGA va reveni pe scena, in ciuda tuturor problemelor de sanatate cu care acesta s-a confruntat in ultimele luni. Artistul va canta din nou alaturi de chitaristul si compozitorul Adi Ordean. Noul lor proiect muzical denumit ”PACT” se bucura de o componenta de legenda in istoria rock-ului romanesc: Leo Iorga – vocal, Adrian Ordean – chitara, Marian Mihailescu – chitara bass, Catalin Dalvarea – tobe si Alex Ardelean – chitara.

Pact_poster

 

Spectatorii care vor alege sa sarbatoreasca Oldies Music Fest alaturi de grupul PACT, se vor delecta cu piese de colectie, hit-uri lansate in perioada anilor 1988 – 1996  in formula COMPACT, precum: ”TRENUL PIERDUT”, ”SINGUR TE CAUT IN NOAPTE”, ”SA TE GANDESTI LA MINE”, ”DUPA ANI SI ANI”, ”CINE ESTI TU OARE” dar si cu multe alte piese ce promit o reprezentatie live de neuitat.

Lasă un răspuns