Poveşti despre tine- Teatru pentru Andhra

Teatrul „În Culise” vă invită Luni, 16 Februarie, de la ora 20:00 să vedeți un spectacol puternic și să ajutați genunchii Andhrei Gafencu, o tânără de 28 de ani, care nu se mai poate deplasa din cauza unui malpraxis. Spectacolul „Povești despre tine” se va juca pe bd. Hristo Botev nr. 25 – Copper’s Pub.

Povesti despre tine caritabil

Cu toții suntem prinși în vieți mult prea ocupate, însă măcar din când în când trebuie să ne uităm și spre prietenii noștri, care au ajuns în situații incredibile fără să aibă vreo vină. Așa că o lăsăm pe Andhra să vă spună povestea ei: „Eu sunt Andhra. Am 28 de ani. Trăiesc de peste 3 ani, în urma unui malpraxis, în dureri, zi şi noapte. De 1 an, nu mă mai pot deplasa. Trăiesc izolată în casă. Am nevoie urgentă de operaţia care să repare ceea ce un doctor a distrus în genunchii mei. Din iulie până acum nu m-am putut opera din cauza lipsei banilor. Starea genunchilor mei s-a înrăutăţit în ultimele luni vizibil. Acum, în momentul asta, nu mai pot nici să stau în picioare. Luna viitoare trebuie să mă operez.” Mai multe detalii puteți găsi pe blogul https://genunchiiviseaza.wordpress.com/.

Noi, echipa „În Culise” și studenții Teen Media Academy, am ales să nu rămânem indiferenți și vom ajuta prin ceea ce știm cel mai bine să facem – prin spectacol. Dăm în schimb o oră și jumătate de entertainment pentru a salva genunchii unei fete – donația recomandată este de 15 lei.

„Povești despre tine” este un spectacol care dorește să-ți reamintească despre spirit, ideal și vis. Nu vrem să te pierzi în concret și material, amintește-ți că experiențele tale, aparent banale, sunt lecții de viață care-ți oferă constant și întrebări și răspunsuri. Cărțile și-au pierdut valoarea în ochii multor cititori, însă poveștile din interiorul lor nu vor muri niciodată. Spectacolul este bazat pe volumul „92 de povești cu cărți” de Ștefan Caraman. Din distribuție fac parte: Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Alina Pietrăreanu, Dana Roman, Ilie Nae, Bogdan Stroe, Iulian Babulea, Ionuț Gurgu, Mihai Bădoi, Cora Manole, Ioana Vișan, Tara Constantinescu și Andrei Cotocu. Regia este semnată Cristian Bajora.

Lasă un răspuns