SUPERMARKET LOVE – eveniment caritabil

Luni, 9 Februarie, ora 20:00,
bd. Hristo Botev nr. 25 – Copper’s Pub, intrarea se va face în baza unei donații de 100 euro.
supermarket love caritabil
„Se spune că oamenii buni au parte de lucruri bune în viaţă, dar şi de obstacole pentru a se autodepăşi, pentru a deveni mai puternici.” Alexandra Sfîrlogea este consilier psihologic în Colegiul Naţional „Grigore Moisil” din Bucureşti. Dar pentru unii dintre noi este mai mult decât atât. Alexandra Sfîrlogea, diagnosticată cu metastaze osoase.
Doamna profesoară Sfîrlogea a fost diagnosticată recent cu metastaze osoase, după luni de zile în care doctorii din România nu au reuşit să îi pună un diagnostic. Boala s-a agravat, aproape nu se mai poate deplasa, iar durerile au devenit insuportabile. Fiind nevoie de o sumă foarte mare și un timp foarte scurt pentru tratament, trebuie să acționăm repede. Un doctor austriac i-a redat speranța spunându-i că se poate opera în Viena, aceasta fiind singura șansă de salvare. Operația va costa undeva la 40.000 Euro (e nevoie de o echipă de medici, fiind o operație dificilă).

Am ales acest spectacol pentru că este vine precum o sărbătoare a dragostei în toate formele și mărimile posibile. Trăind mereu pe repede-înainte oamenii ajung să se îndrăgostească, să se împace sau chiar să se despartă în timpul scurt pe care îl petrec într-un supermarket. Fără a fi un spectacol siropos, SUPERMARKET LOVE este actual, comic, hilar și dulce-amărui, perfect pentru sufletul sensibil ascuns în fiecare dintre noi.

Din distribuție fac parte – Grațiela Popa, Iulian Babulea, Diana Dumbravă, Bogdan Stroe, Dana Roman, Ionuț Gurgu, Alina Pietrăreanu, Alexandra Chicoș, Mihai Bădoi, Cora Manole, Claudia Ene, Ilie Nae, Ioana Maria Vișan, Cosmin Ferenț. Regia este semnată Cristian Bajora. Spectacol realizat cu studenții Teen Media Academy.
Dacă există vreun dubiu, chiar dacă nu puteți ajunge la eveniment, ajutorul vostru contează.
Banii pot fi depuşi în următoarele conturi:

LEI: RO11BRMA0999100068254434

EUR:RO11BRMA0999100068254628

USD:RO11BRMA0999100068255016

SFIRLOGEA MARIA ALEXANDRA –
CNP: 2690529463066

BANCA ROMÂNEASCĂ

Lasă un răspuns