BZN le-a transmis un mesaj fanilor din Romania!

Olandezii de la BZN vor sustine saptamana viitoare un concert la Sala Palatului din Bucuresti! Cum au aflat ca fanii pun la cale ceva surprize, cei doi olandezi s-au grabit sa ii surprinda si ei pe admiratorii lor. Indragostiti de Romania si de publicul de aici, Jan si Anny au tinut sa le transmita tuturor fanilor un mesaj. Acestia au inregistrat un filmulet prin intermediul caruia ii invita pe toti admiratorii la concertul din 25 octombrie!

„Hello Romania! Pe 25 octombrie Anny si cu mine vom veni la Bucuresti. Este intotdeauna o mare placere pentru noi sa va revedem. De fiecare data cand stam in frumoasa voastra tara, simtim ospitalitatea voastra. Ne place sa vedem ca oamenii din Romania iubesc muzica BZN. Abia asteptam sa ne intalnim la Sala Palatului! Suntem siguri ca va fi un eveniment grozav, cu ajutorul vostru. Ne vedem pe 25 Octombrie! Nu ratati!”

Intregul mesaj poate fi vizionat accesand urmatorul link: http://www.youtube.com/watch?v=UyvVtdKyB7U.

Cei de la BZN au o multime de fani nu doar in Romania, ci in toata lumea, care ii iubesc pentru talentul, simplitatea si modestia lor! Si cei de la BZN isi iubesc foarte mult fanii, ca dovada stand intalnirile pe care artistii le organizeaza de fiecare data. Dupa fiecare concert artistii coboara in foayer, unde stau de vorba cu fanii, se fotografiaza cu ei si le ofera autografe, fiind printre putinii artisti care fac asta pentru admiratorii lor.

Fanii care inca nu si-au luat bilete ar trebui sa stie ca acestea se vand rapid, o categorie fiind deja epuizata si alte doua categorii fiind foarte aproape de epuizare. Biletele pentru concertul din 25 Octombrie 2013 pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

~~Concertul „BZN” va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Lasă un răspuns