Pregatirile concertelor JULIO IGLESIAS, in linie dreapta

Afla care sunt preferintele lui Julio Iglesias

Pregatirile concertelor JULIO IGLESIAS, in linie dreapta

Au mai ramas doar cateva zile pana cand, voceaartistului Julio Iglesiasva rasuna pentru prima data pe scena Salii Palatului, iar pregatirile au intrat in linie dreapta. Organizatorii celor doua concerte de anvergura pun la punct ultimele detalii pentru a-i asigura acestuia tot confortul, tinand seama bineintelesde cerintele impuse.
Paradoxal cu activitatea sa colosala, cel mai bine vandut interpret de muzica latino din istorie, a dat dovada de o modestie covarsitoare. Julio Iglesias nu are cerinte sofisticate atunci cand vine vorba decontinutul culinar insa, nu ii scapa nici un amanunt privind detaliile tehnice. Prin urmare, toate cerintele staff-ului au fost respectate cu strictete de organizatori,tocmai pentru ca publicul, prezent la concertele din 24 si 26 octombrie, sa se bucure din plin de un sound impecabil si o atmosfera romantica perfecta.
Asteptat cu entuziasm de fanii din Romania, artistul va sosi in capitala miercuri, 23 octombrie cu un avion privat si va gazduit pana la finalul saptamanii de un hotel de 5 stele. Pe toata durata sederii sale la Bucuresti, Julio Iglesias se va afla sub protectia garzilor de corp si se va deplasa cu o masina de lux, noul model Escalade al celor de la Cadillac.
Din meniul lui Julio Iglesias nu vor lipsi supele, salata verde cu ton sau ou, salata de paste, preparate culinare din carne de vita, pui si peste, sortimente variate de fructe proaspete in special, mere, banane si portocale. Pe langa toate acestea, in cabina starului va exista un bar cu diverse sortimente de ceaiuri din plante, lapte, apa Evian, cafea, bautura energizanta Gatorade de portocale si …o bere Heineken.
Concertele programate joi – 24 octombrie si sambata – 26 octombrie vor incepe la orele 19:00, si se vor incheia in jurul orelor 21:00. Accesul publicului in locatie se va efectua in intervalul orar 18:00-19:00. Desi, au mai ramas destul de putine locuri disponibile, biletele pot fi achizitionate in continuare din reteaua Vreau Bilet la punctele deschise in Unirea Shopping Center etj.2, Libraria M.Eminescu ( Bd.Regina Elisabeta nr.16) la Sala Palatului si online prinwww.vreaubilet.ro . Va reamintim ca preturile variaza in functie de categoria de loc intre 200 si 500 lei.

Lasă un răspuns