You are currently viewing Campania naţională TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE 2014

Campania naţională TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE 2014

 

Campania naţională TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE 2014

EXPLOREAZĂ! Cărţile te orientează

01.08 – 01.011.2014

Editura Herald anunţă lansarea celei de-a VI-a ediţii a campaniei naţionale TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE 2014, care se desfăşoară anul acesta sub sloganul EXPLOREAZĂ! Cărţile te orientează, în perioada 1 august – 1 noiembrie 2014. Cu o istorie de 5 ediţii care au stârnit interesul a mii de cititori, iubitori ai cartilor Herald, sute de librării din ţară şi de librari interesati să deschidă o interacţiune vie cu publicul, zeci de parteneri media şi sponsori, campania TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE este singurul proiect naţional care încurajează redescoperirea librăriei ca spaţiu dedicat informării, dezvoltării prin explorare culturală.

 2014 – www.teasteptaminlibrarie.ro – 2014

afis_campanie_2014_final_web

 

TOMBOLĂ şi premii pentru cititori

Explorarea este una dintre activităţile care permit minţii şi corpului, sufletului şi vieţii să îşi adapteze continuu forma şi conţinutul pentru a ajunge cât mai aproape de starea de echilibru.

Anul acesta echipa editurii te îndeamnă să foloseşti timpul liber de peste vară pentru a explora prin cărţi lumea din interiorul tău şi, prin experinte incitante, lumea din jurul tău! În perioada 1 august – 1 noiembrie 2014, orice carte Herald cumpărată din librăriile partenere înscrise în campania TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE te poate înscrie în cursa pentru premiile tombolei. Pentru că citeşti şi explorezi inauntru tău noi te premiem cu instrumentele necesare pentru explorarea în exterior: zboruri cu parapanta şi cu biplanul de epocă şi lecţii de zbor cu avioane ultrauşoare, scufundări de agrement, cursuri de dezvoltare personală, telescoape, microscoape, corturi şi pachete de cărţi!

 REDUCERI care deschid orizonturi

Cărţile sunt cei mai eleganţi ghizi în viaţa ta: în tăcere, în interacţiunea directă cu textul, eşti cel care ascultă şi îşi extrage informaţiile necesare despre drumul personal.

Pentru această ediţie a campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE, editura Herald a ales să ofere în peste 100 de librării din ţară, o reducere de 20% aplicată pentru 40 de titluri, 40 de ghizi care acoperă domenii de interes variate –  filosofia minţii, ştiinţă, parentaj, civilizatii antice, psihologie şi psihoterapie, religie şi altele. Orice carte Herald achizitionată din librăriile partenere în perioada campaniei îţi oferă posibilitatea să te înscrii în cursa pentru premiile tombolei!

 

 

Lasă un răspuns