You are currently viewing Sarbatoarea muzicii vieneze, la Sala Palatului

Sarbatoarea muzicii vieneze, la Sala Palatului

”Best of Vienna”- miercuri, 17 decembrie
Sarbatoarea muzicii vieneze, la Sala Palatului
JOHANN STRAUSS ENSEMBLE, de zece ani pentru romani

Faimoasa orchestra Johann Strauss Ensemble, sub bagheta dirijorului Russell McGregor, celebreaza zece ani de concerte sustinute cu succes in prezenta spectatorilor din Romania si continua traditia cu un spectacol extraordinar de Craciun, prezentat in cadrul unui turneu national sub titulatura ”Best of Vienna” – De 10 ani pentru romani.”

Craciun-Vienez-2014-Poster-FINAL

Pe 17 decembrie, incepand cu orele 20.00, Sala Palatului din capitala va imbraca haine de sarbatoare spre a le darui tuturor romanilor o experienta muzicala de inalta tinuta pe ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss. Un concert aniversar grandios, pentru care Johann Strauss Ensemble si Russell Mc Gregor au pregatit un repertoriu deosebit, presarat cu momente artistice emotionante in interpretarea exceptionala a muzicianului Adrian Naidin si a sopranei Letizia Quinn, prezenti in calitate de invitati speciali.
La ceas aniversar, spectatorii se vor putea bucura de sunetul tipic austriac, virtuozitatea dar si de subtilitatea umorului de calitate, elementele cheie care stau la baza succesului international al acestei orchestre de muzicieni de prim rang. Vom fi purtati pe valurile “Dunarii Albastre” si vom fi invaluiti de celebrele valsuri vieneze, colinde si cantece de iarna menite sa aduca un plus de valoare operelor din secolele precedente.

_MG_9680

Russell McGregor (mesaj video adresat publicului din Romania):

www.youtube.com/watch?v=w8V9xtG4Hfw&feature=youtu.be

Atractia concertelor sustinute de orchestra austriaca se datoreaza, in mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor si prim-solist, detinator al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore in anul 1697, “sora mai mica” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart. In acompaniamentul sau sub bagheta lui Russel McGregor au performat vedete ale muzicii de opera, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

Russel McGregor, dirijor si prim-solist
Russel McGregor, dirijor si prim-solist

Johann Strauss Ensemble este probabil cea mai iubita orchestra austriaca de catre publicul din tara noasta. La aceasta marturie stau zecile de concerte sustinute cu casa inchisa in cadrul turneelor traditionale de Craciun pe care le intreprind de 10 ani. Johann Strauss Ensemble a fost fondata in anul 1985 si se bucura de ovatiile audientei de pe toate meridianele lumii. Membrii orchestrei sunt unii dintre cei mai talentati muzicieni din Austria, multi dintre acestia fiind de nationalitati diferite dar cu totii colaborand cu orchestre prestigioase din Viena, Linz sau Salzburg.
Biletele pentru concertul ”Best of Vienna” sunt disponibile la Sala Palatului, in magazinele Inmedio, Vodafone, Orange, Domo, Libraria Eminescu, in reteaua agentiilor EUROLINES & TUI TRAVELCENTER si online pe www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.ticketstore.ro si www.ticketnet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: cat.IV – 49 lei, cat.III – 74 lei, cat.II – 99 lei, cat.I – 149 lei, VIP – 199 lei si Golden VIP – 259 lei.

Lasă un răspuns