You are currently viewing Biletele epuizate la concertul de colinde al lui Hrusca

Biletele epuizate la concertul de colinde al lui Hrusca

O categorie de bilete la concertul lui Stefan Hrusca
din Bucuresti, epuizata

Cel mai indragit colindator al romanilor – Stefan Hrusca reia anul acesta seria concertelor de Craciun, dupa ce in 2013 a lipsit de pe scenele din Romania. De cum s-a anuntat evenimentul din 15 decembrie de la Sala Palatului din Bucuresti, admiratorii s-au grabit sa-si rezerve un loc in sala: cu aproximativ o luna inainte de eveniment, o categorie de bilete este deja epuizata.

Stefan Hrusca revine in tara in luna decembrie, pentru a le vesti romanilor Craciunul! Acesta va colinda tara in lung si-n lat, pe harta turneului aparand peste 20 de localitati, printre care si capitala.
hrusca
In afara de Bucuresti, turneul lui Stefan Hrusca va trece prin urmatoarele orase: Campulung Muscel, Pitesti, Buzau, Ploiesti, Slobozia, Constanta, Braila, Galati, Focsani, Bacau, Botosani, Suceava, Brasov, Alba Iulia, Cugir, Cluj Napoca, Arad, Timisoara, Roman, Iasi, Vaslui.

Atat biletele pentru concertul din Bucuresti cat si pentru cele din tara se gasesc in toata reteaua BILETOO, in Bucuresti la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1.

De asemenea, biletele se mai pot achizitiona si de la casele de bilete ale salilor in care sunt programate concertele.

~~Concertul „HRUSCA – Colinde Traditionale De Craciun” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 15 Decembrie 2014 si este organizat de Project Events.~~

www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Lasă un răspuns