You are currently viewing Cargo de Halloween

Cargo de Halloween

Cargo de Halloween: Ultima saptamana de PRESALE

Pe 30 octombrie, in noaptea catre Halloween, cea mai titrata trupa romaneasca de rock a ultimului deceniu, CARGO, te invita la Arenele Romane din Bucuresti sa intampini spiritele in cadrul evenimentului premiera „Noaptea Vrajitoarelor”, show oferit de TIMISOREANA.

Cargo_1 copy

Va reamintim ca pana pe 15 octombrie biletele costa 40 de lei, urmand ca dupa aceasta data acestea sa se scumpeasca la 50 de lei.
BIletele VIP din fata scenei raman la pretul de 70 de lei. Organizatorii pregatesc o serie de surprize si invitati speciali alaturi de showurile de lasare si proiectiile de Halloween !
Alaturi de CARGO, pe scena vor urca si AURA, precum si o serie de invitati speciali care vor fi anuntati cat de curand. Pregatiti-va pentru un show spectaculos de sunet si lumini, in cadrul unui eveniment marca METALHEAD si BestMusic, ca de obicei, intre prieteni!

Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet din toata tara (UMAN, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica – Adresele complete aici: www.iabilet.ro/retea)

Bilete gasiti si in reteaua Eventim (Mag Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului) si online pe www.eventim.ro

Facebook Event: www.facebook.com/events/1455814248016207/

Posesorii de bilete VIP au sansa de a castiga unul din cele 20 de premii Premium care beneficiaza de Meet & Greet cu trupa (autografe, afise si poze).

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin, iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene, cand au lansat Ziua Vrajitoarelor.

La inceputurile anilor 2000 se lanseaza Baga-ti mintile in cap, sub egida Media Pro Music, iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune” s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.

Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Lasă un răspuns