Ce seriale TV putem urmări în această toamnă

bull_title_card

A venit toamna, iar o dată cu ea s-a dat drumul la premierele serialelor TV. Am făcut
o listă cu cele mai interesante seriale pe care le putem urmări online.

1. Primul serial din lista noastră este o dramă.  Bull este serialul care aduce în prim plan figura lui Dr. Jason Bull și a echipei sale. Este o dramă inspirată de cariera timpurie a Dr. Phil McGraw, fondatorul uneia dintre cele mai prolifice firme de consultanță din toate timpurile.  Dr. Bull de o inteligență sclipitoare, acesta combinînd psihologia, intuiția umană și tehnologia pentru a afla ceea ce face ca jurați, avocați și martori să ia o anumită decizie. Este un serial care nu poate fi ratat mai ales dacă ai urmărit seriale precum Lie to Me.  (http://www.imdb.com/title/tt5827228/?ref_=tt_rec_tt)

2. Al doilea serial pe lista noastră este o comedie/reality-show. Better Late Than Never urmărește aventurile lui  Henry Winkler, William Shatner, Terry Bradshaw și George Foreman în Asia. Aflat la granița dintre comedie, reality-show și documentar, fiecare episod reprezintă o aventură în necunoscut pentru personajele centrale. (http://www.imdb.com/title/tt5020352/)

3. Atlanta pare a fi surpriza din lista de seriale din grila toamnei și aceasta pentru că aduce în plan central doi veri cu viziuni diferite și care se avântă în lumea muzicii, mai precis a rapp-ului. (http://www.imdb.com/title/tt4288182/)

4. Viața de actriță și mamă singură nu este una ușoară. iar Better Things pare a fi o comedie despre lupta constantă dintre generații și relația părinte-copii. (http://www.imdb.com/title/tt4370596/) 

5. Un serial marca HBO este High Maintenance. Acțiunea are loc în Brooklyn, iar personajul central (Ben Sinclair) este un dealer de droguri care are o listă lungă de clienți nevrotici, cu vieți cât mai complicate. (http://www.hbo.com/high-maintenance/about/index.html)

6. The Good Place este o comedie care o are în plan central pe Kristen Bell. The Good Place este orașul unde ajung oamenii buni după ce mor. Eleanor (Kristen Bell) ajunge în orașul condus de un arhitect, Michael. Aici Eleanor încearcă să înțeleagă de ce a ajuns aici, fiind convinsă că locul ei nu este în Good Place. (http://www.imdb.com/title/tt4955642/)

7. Dacă ne plac serialele de desene animate putem încerca Beat Bugs, un serial care urmărește aventurile a cinci animăluțe. Serialul este unul amuzant, de aventură, iar versurile melodiilor Beatles  sunt un fel de laitmotiv muzical care îi acompaniază cele cinci animăluțe în aventurile lor. (http://www.imdb.com/title/tt4716268/)

8. Kiefer Sutherland este protagonistul Designated Survivor. Nu se putea ca Kiefer să nu joace într-un serial de acțiune după ce anul trecut l-am văzut într-un nou sezon din 24. În noul său rol, Kiefer, interpretează rolul unui membru al guvernului care ajunge să fie președintele Statelor Unite după ce un atac îi ucide pe toți succesorii președintelui american. (http://www.imdb.com/title/tt5296406/?ref_=tt_rec_tt)

9.  Lethal Weapon este realizat pe tema filmului de acțiune cu același nume. Acțiunea urmărește doi polițiști și aventurile lor urbane. (http://www.imdb.com/title/tt5164196/?ref_=tt_rec_tt)

10. Încheiem lista noastră cu Aftermath, un Sci-Fi care prezintă lupta pentru supraviețuire după un dezastru natural. Discursul și lupta post apocalipsă este tema centrală a acestui serial.(http://www.imdb.com/title/tt5797772/)

Toamna lui 2016 nu ne-a lăsat fără serialele preferate, astfel că putem urmări noile sezoane ale How to Get Away with Murder, NCSI, Quantico, Fear the Walking Dead, Masters of Sex sau Z Nation. 

 

sursă foto: http://www.cbs.com/shows/bull/

Lasă un răspuns