Concertul la care publicul e parte din show revine în România: REGALUL VIENEZ ajunge la Bucureşti şi în alte 19 oraşe din ţară în luna decembrie

Dacă vă este dor de nemuritoarele valsuri ale lui Strauss, nu pierdeţi spectacolul REGAL VIENEZ. Valsurile, dar şi alte secvenţe muzicale bine cunoscute, vor prinde viaţă sub bagheta legendarului dirijor Daniil Zaharov, într-o interpretare care va deborda de pasiune şi culoare.

REGALUL VIENEZ va fi insufleţit de vocea vibrantă a Marinei Raddis – Prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău, iar împreună cu EASTERN ROYAL ORCHESTRA va sosi în țara noastră binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii.

Pe 18 decembrie REGALUL VIENEZ va învălui în acroduri de vals scena Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti. Biletele pentru acest spectacol se gasesc la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu si online pe www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro şi www.ticketstore.ro.
Iar biletele pentru turneul naţional, care va include următoarele 19 oraşe, sunt disponibile la casa de bilete a fiecărei săli de spectacol şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi www.bilete.ro

9 decembrie – Bârlad – Teatrul V I Popa
10 decembrie – Brăila – Teatrul Maria Filotti
11 decembrie – Galaţi – Teatrul Fani Tardini
12 decembrie – Tulcea – Teatrul Jean Bart
13 decembrie – Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor
14 decembrie – Buzău – Sala Consiliului Judeţean
15 decembrie – Călăraşi – Sala Consiliului Judeţean
16 decembrie – Târgovişte – Casa de Cultură a Sindicatelor
17 decembrie – Giurgiu – Teatrul Valah
19 decembrie – Ploieşti – Casa de Cultură a Sindicatelor
20 decembrie – Piteşti – Casa de Cultură a Sindicatelor
21 decembrie – Câmpulung Muscel – Casa De Cultură a Sindicatelor
22 decembrie – Braşov – Sala Reduta
23 decembrie – Iaşi – Sala Operei Naţionale
24 decembrie – Focşani – Teatrul Pastia
25 decembrie – Paşcani – Casa de Cultura
26 decembrie – Piatra Neamţ – Casa De Cultură a Sindicatelor
27 decembrie – Roman – Casa De Cultură a Sindicatelor
28 decembrie – Suceava – Casa De Cultură a Sindicatelor

De astazi pana duminica se pot achizitiona bilete cu 35% reducere doar de pe www.biletoo.ro

EASTERN ROYAL ORCHESTRA din Sankt Petersburg revine de mai bine de un deceniu în ţara noastră. Condusă de dirijorul Daniil Zaharov şi de concert maestro Natalia Rachenko din Moscova, orchestra internaţională compusă din 27 de instrumentişti de primă clasă va întreprinde un turneu în marile oraşe europene.

REGALUL VIENEZ este un spectacol foarte iubit, deoarece este genul de eveniment la care publicul devine parte din show. Prin dinamica extraordinară a reprezentaţiei, orchestra cucereşte spectatorii, care se transformă în parte activă a showului, animând cu aplauze furtunoase evoluţia spectacolului.

Dirijorul Daniil Zaharov explică: “publicul din România este incredibil de receptiv. Se întâmplă adesea ca spectatorii să fie cei care dictează tempoul spectacolului, eu nefăcând decât să duc mai departe spre orchestră indiciile lor.”

http://youtu.be/-mSCsMja3Nk
http://youtu.be/hbALzoy8L3w

Lasă un răspuns