Kings On Ice – Gala Olimpica de exceptie, in luna aprilie la Bucuresti!

Perfectiunea, intensitatea si stralucirea patinajului artistic mondial vor cuprinde capitala in cadrul celui mai renumit si indragit eveniment de gen din Romania: Kings On Ice Olympic Gala 2014! Spectacolul impresionant pe gheata ii va avea in prim-plan pe cei mai cunoscutireprezentanti ai patinajului artistic si se va desfasura pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Alaturi de campionii olimpici, mondiali si europeni en-titre, direct de pe podiumul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi, in capitala se va afla nimeni altul decat „regele ghetii”, Evgeni Plushenko, care va prezenta, in premiera pentru publicul din Romania, o compilatie a celor mai bune momente de patinaj din cariera.

 

Considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din lume si unul dintre show-urile preferate ale publicului roman, gala Kings On Ice va oferi spectatorilor un regal de patinaj artistic incununat de numere spectaculoase pe gheata, interpretari emotionante si elemente acrobatice periculoase, dar si oportunitatea de a vedea live, numerele de patinaj castigatoare din cadrul unora dintre cele mai importante competitii sportive ale lumii precum Jocurile Olimpice de Iarna 2014. Kings On Ice Olympic Gala il va readuce in fata publicului din Romania pe multiplul campion mondial Evgeni Plushenko care, dupa luni intense de antrenament, revine cu un program special, o compozitie originala si o compilatie best-of a celor mai bune si indragite momente din programele care l-au consacrat. „Voi prezenta un program special si unic creionat in jurul unei idei nemaiintalnite in patinajul artistic. Spectacolul va fi o antologie a celor mai bune momente din cariera unde fiecare spectator va regasi un Plushenko preferat, fie cel din Scheherazade, Nijinsky, The Godfather, Tosca Fantasy sau Tango Roxanne.”, a declarat patinatorul rus. 

 

 Dupa un an de pauza, suntem extrem de incantati sa anuntam sosirea in Romania a elitelor patinajului artistic mondial, intr-un spectacol intens si emotionant ce nu trebuie ratat. Ne bucuram ca putem continua traditia iubitelor show-uriKings On Ice in Romania si ca putem oferi publicului sansa de a participa la evenimente sportive de o asemenea valoare!”, adeclarat Raluca Popescu, Director General Amphitrion.

 

Ne bucuram sa gazduim un spectacol de o asa mare anvergura si sa-i avem alaturi la Bucuresti pe cei mai cunoscuti campioni ai patinajului artistic mondial. Romania va asista la un show de patinaj memorabil, publicul avand sansa sa urmareasca un spectacol al performantei sportive chiar in cadrul celui mai important complex sportiv din capitala.”, a declarat Octavian Bitu, Director General Sala Polivalenta.

 

Alaturi de cei mai buni patinatori ai momentului, de la gala Kings On Ice nu va lipsi laureatul premiului Emmy, Edvin Marton. Sub corzile celebrului sau Stradivarius, Printul Viorii” va oferi publicului un show de neuitat, o retrospectiva emotionanta a pieselor ce au cucerit milioane de ascultatori din toate colturile lumii.

 

O traditie inaugurata in 2007, Kings On Ice a adus in premiera in fata publicului din Romania cele mai cunoscute si premiate nume ale patinajului mondial, in frunte cu indragitul campion olimpic Evgeni Plushenko, seria spectacolelor Kings On Ice urmand a culmina anul viitor cu o Gala Olimpica de exceptie. Kings On Ice Olympic Gala va avea loc pe data de 5 aprilie 2014, la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar biletele vor fi disponibile incepand de vineri, 29 noiembrie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

 

Lasă un răspuns