You are currently viewing În Culise-n casă nouă

În Culise-n casă nouă

În Culise-n casă nouă – pe Hristo Botev 25

 ”În Culise” dorește să vă anunțe că povestea nu s-a terminat, ci continuă pe Hristo Botev nr. 25. Nu se stă deloc degeaba – meșterii reamenajează și transformă casa într-un loc conform cu fanteziile noastre, iar artiștii pregătesc spectacole noi pentru că se anunță o inaugurare cu mare fast.

10602281_10152646333179288_472227518_o

În curând vei descoperi un ”În Culise” metamorfozat și evoluat din toate punctele de vedere – un spațiu ofertant și aproape de centru, confortabil, lejer, artsy și underground în același timp. Ne continuăm misiunea și vă promitem că aici veți găsi spectacole unice, neconvenționale și actuale, dar și muzică live, petreceri de pomină, seri de karaoke sau evenimente private exact așa cum ți le-ai imaginat. Diminețile și serile ni le vom petrece pe terasă sau în pub și avem și o surpriză foarte plăcută pentru gurmanzi – în noul spațiu ne vom bucura împreună de preparate culinare savuroase pentru că știm și noi cât de importante sunt mesele alături de prieteni.

Nu uita – ne vedem foarte curând pe Bd. Hristo Botev nr. 25 la petrecerea de inaugurare. Vom avea grijă să te anunțăm din timp, dar urmărește-ne pe facebook (http://facebook.com/inculise) să vezi cum evoluează lucrările!

Lasă un răspuns