Îndrăgitul Jencarlos Canela concertează în Bucureşti

Poster Jencarlos 600X800

Bucureştiul este în luna martie latino. JENCARLOS CANELA a vorbit despre concertul din România la CNN International! Starul latino-american JENCARLOS CANELA este super entuziasmat că va ajunge în România! Protagonistul telenovelei „Pasion prohibida” a vorbit despre includerea ţării noastre în intinerarul turneului „Jen & The Fam Tour,” în cadrul unui interviu acordat canalului de limbă spaniolă al postului CNN: „niciodată nu am visat, nu mi-am imaginat să ţin un concert acolo, dar iată, se întâmplă în martie” a spus JEN pe postul de televiziune american.

În cadrul aceluiaşi interviu JENCARLOS a menţionat că este pe punctul a finaliza un contract de proporţii, despre care a lăsat să se înţeleagă că îi va deschide calea către galeria stelelor de la Hollywood, într-o manieră care îl mulţumeşte pe deplin: „Nu pot spune (încă), dar este o binecuvântare şi este ceea ce am visat mereu, pentru că nu este vorba doar despre Hollywood, e Hollywood dar fără a renunţa la ceea ce sunt, fără a renunţa la a reprezenta latinii, cei care m-au adus până aici şi mă sprijină. Este o mare oportunitate de a intra în această lume, fără a renunţa la ceea ce reprezint pentru oamenii mei.”

Întregul interviu poate fi urmărit pe linkul de mai jos: http://youtu.be/kYcgyiiaMy0

Pe 14 martie 2015 fenomenalul JEN va ajunge la Bucureşti şi face inimile să vibreze, cu hituri precum ‚,Dime’’ „Búscame”, „Amor quédate”, „Irreparable”, „Tu Sombra” sau „I Love It”! Vino să simţi, să cânţi şi să dansezi latino, la un concert la care temperatura va atinge cote alarmante! Piaţa artistică latino este prolifică şi, cine ştie, vor mai veni şi colegi de breaslă din lumea Telemundo.

Bilete concert JENCARLOS – Cinema Patria, 14 martie 2014 se găsesc online pe www.bilete.ro, www.myticket.ro , www.eventim.ro , www.blt.ro , www.startickets.ro, www.bilet.ro în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate „bilete.ro”, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, la următoarele categorii de preţuri:

VIP – 350 RON – include meet & great cu JENCARLOS ( 77 Euro )
Categoria I – 250 RON ( 55 Euro )
Categoria II – 150 RON ( 33 Euro )

Lasă un răspuns