LAST HOPE (Bulgaria) vor canta la METALHEAD Meeting 2014, alaturi de Sepultura

Trupa bulgara de hardcore LAST HOPE este prima trupa de deschidere prezenta pe afisul METALHEAD MEETING, de pe 7 iunie, de la Arenele Romane. Festivalul ii are ca headlineri pe brazilienii de la SEPULTURA. Organizatorii promit ca in cel mai scurt timp sa anunte inca doi headlineri de talie internationala si doi invitati speciali!


Despre Last Hope

Last Hope ramane si astazi numele emblema al scenei hardcore balcanice. De la formarea grupului in 1995, Last Hope au consolidat intreaga scena hardcore balcanica, alaturi de nume legendare precum Agnostic Front, Biohazard, Hatebreed sau Suicidal Tendencies.

Cel mai recent album poarta numele More Than Ever si il are invitat pe Bryan Harris, solistul grupului american Death Before Dishonor.

Grupul bulgar nu este deloc strain in Romania. Trupa a concertat atat pe scene mari (Bestfest, Stufstock, Rockstadt Extreme Fest), cat si la concerte underground de club, oferind printre cele mai brutale si sincere demonstratii de hardcore.


Despre METALHEAD Meeting 2014
Cea de a doua editie a festivalului METALHEAD MEETING 2014 va avea loc sambata, 7 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.  Primul headliner anuntat al acestei editii este trupa braziliana SEPULTURA, unul dintre cele mai grele nume de pe scena metal internationala.

Brazilienii de la SEPULTURA vin in Romania chiar in anul in care sarbatoresc 30 de ani de cariera si se afla in turneul de promovare al celui mai recent material discografic  – The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart. Lansat in 2013, albumul este inspirat din una din capodoperele cinematografiei clasice, anume filmul Metropolis (1927).

Pagina oficiala de Facebook:
www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/222070337973486/

Despre METALHEAD MEETING
Aflat la cea de a doua editie, festivalul METALHEAD MEETING si-a adjudecat deja statutul de unul dintre cele mai importante evenimente rock si metal din Romania.

Prima editie a festivalului i-a adus pe scena de la Arenele Romane pe suedezii de la Hypocrisy, in premiera pentru Romania, precum si pe Lake Of Tears. Celor doi headlineri li s-au alaturat danezii de la HateSphere, iar line-up-ul fost completat de trei trupe romanesti: Bucovina, Taine si L.O.S.T.

Festivalul s-a bucurat de prezenta a aproximativ 3000 de rockeri de toate varstele si de aprecieri exclusiv pozitive.
Organizatorii si-au propus ca festivalul sa devina o traditie pentru rockerii bucuresteni si nu numai, cu trupe importante si atmosfera de zile mari.

Celelalte 5 trupe de pe afisul festivalului, dintre care inca 2 headlineri de talie internationala, vor fi anuntate in cel mai scurt timp.

Biletele se pot gasi pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.biletoo.ro la urmatoarele preturi:

– 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle (pana pe 3 martie)
– 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (pana pe 6 iunie)
– 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Numarul de bilete in Golden Circle (in fata scenei) este limitat la 500 de persoane.

Biletele mai pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor.

METALHEAD MEETING 2014 este organizat de METALHEAD.ro, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts.

Un eveniment prezentat de Ciuc Premium si Monster Energy !

 

Lasă un răspuns