Se pun în vânzare bilete Golden Circle pentru concertul LED Apple Biletele VIP sunt sold out

După noi discuţii cu managementul LED Apple, organizatorii au găsit o soluţie pentru a oferi încă o şansă ca cei mai înflăcăraţi fani ai formaţiei să ajungă cât mai aproape de idolii lor: configurarea în sala de spectacol a unei zone Golden Circle. Aceasta va fi situată chiar în faţa scenei. Deţinătorii de bilete Golden Circle vor primi gratuit afişul evenimentului, şi vor viziona showul de la distanţă redusă, din interiorul unui perimetru mai puţin aglomerat.

Acces la sesiunea de autografe prin tragere la sorţi

Prin tragere la sorţi 10 dintre cumpărătorii de bilete Golden Circle vor avea acces la sesiunea de autografe cu LED Apple. Pentru a lua parte la tombolă fiecare cumpărător este rugat să trimită un mail cu subiectul „Golden Circle” pe adresa events@kompasevents.ro, in care sa includă numele, prenumele şi seria biletului. Cei care nu urmează aceşti paşi nu vor participa la extragerea care va avea loc după epuizare biletelor Golden Circle.

Biletele Golden Circle se vor găsi începând de astăzi, ora 12 pe Biletoo.ro şi BLT.ro. Preţul de pre-sale, valabil între 26 septembrie şi 31 octombrie este de 100 lei. După 1 noiembrie acesta va creşte la 130 lei.

Posesorii biletelor VIP vor avea şi ei acces în Golden Circle, fiind astfel răsplătiţi pentru fidelitatea şi devotamentul lor.

Fenomenul LED Apple cuprinde rapid România, iar inimile adolescenţilor din ţara noastră bat pe ritmurile hiturilor „Time Is Up,” „Run To You”, „Let The Wind Blow” sau „Bad Boys”: primul contingent de bilete VIP pentru show-ul din 15 februarie s-a vândut în 60 de minute, iar biletele suplimentare, disponibile în număr restrâns, au fost cumpărate, în totalitate, chiar în aceeaşi zi în care au ajuns pe piaţă. Astfel, biletele VIP sunt în acest moment epuizate!

LED Apple, cel mai cunoscut nume al scenei indie pop-rock coreene, ajunge în premieră în România, pe 15 februarie 2014. Grupul considerat adevărat fenomen în rândul adolescenţilor din ţara de origine va concerta la Turbohalle, iar în deschidere scena va aparţine trupei de street dance autohtone DSK.

LED Apple face ravagii în rândul tinerilor însetaţi de ritmuri fresh şi dans, fiind cel mai cunoscut şi iubit „boys band” din peisajul muzical coreean. Popularitatea formaţiei depăşeşte însă cu mult graniţele Coreei, trecând chiar şi dincolo de delimitările geografice al continentului asiatic: formaţia are un fan club oficial, chiar în România.

LED Apple s-a impus printr-un stilul muzical caracteristic, ce îmbină abordarea convenţinală cu prospeţimea muzicii electronice, dar şi prin elementele coregrafice spectaculoase, ce întregesc fiecare show al carismaticilor băieţi.

LED Apple este considerată o trupă fenomen în Coreea, iar la începutul anului 2012 a fost aleasă ca protagonistă a unui reality show difuzat de staţia locală a canalului MTV – SBS MTV. Reality show-ul, derulat în perioada februarie – martie 2012, a înregistrat audienţe record şi le-a întărit statutul de idoli ai adolescenţilor.

Membrii LED Apple au avut apariţii, ca şi „guest start” în cele mai iubite seriale din Coreea de Sud, iar în anul 2012 activitatea le-a fost încununată prin câştigarea distincţiei Rookie Award (secţiunea Idol Division Male), în cadrul celor mai prestigioase premii acordate pe segmetul cultură – divertisment în Coreea de Sud – „20th Korean Culture Entertainment Awards.”

Formaţia a luat fiinţă în 2010 şi a pătruns pe piaţa din ţara natală cu single-ul „Dash”, un cover după o piesă foarte îndrăgită din repertoriul solistei Baek Ji-young. În luna iunie a acestui an formaţia a lansat mini albumul „Bad Boys” care s-a bucurat imediat de succes.

Cei cinci băieţi care fac furori în rândul adolescenţilor, cu muzica şi coregrafia şi farmecul lor sunt: Youngjun, Hanbyul, Hyoseok, Kwangyeon şi Kyumin.

În deschiderea electrizantului concert LED APPLE va evolua trupa de street dance DSK (Dope Style Kings) din România. Cele 6 fete îmbină cu succes pasiunea pentru muzica Kpop şi coregrafiile puse în scenă de artiştii coreeni, cu cariera pe scena street dance: DSK a câştigat locul 1 la K-Pop World Festival, eveniment organizat anul acesta de Asociaţia Culturală Româno – Coreeană Han Kibun (ACRC). În octombrie anul aceste DSK va lua parte la marea finală a concursului internaţional K-Pop World Festival, ce are loc anual la Changwon, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe din Coreea de Sud.

Biletele pentru spectacolul extraordinar programat pe 15 februarie la se pun în vânzare miercuri 25 septembrie la ora 00.00. Pentru a preîntâmpina supra aglomerarea sălii numărul de bilete va fi limitat.

Sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

Categoria VIP – 150 lei – SOLD OUT

Early bird (preţuri valabile până la 31 octombrie)
Categoria Golden Circle (poziţionare în faţa scenei, afişul concertului gratuit) – 100 lei
Categoria 1: 70 lei

Preţuri valabile începând din 1 noiembrie
Categoria Golden Circle (poziţionare în faţa scenei, afişul concertului gratuit) – 130 lei
Categoria 1 (începând cu 1 noiembrie) – 100 lei

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro şi BLT.ro.

Spectacolul începe la ora 19.00

Concertul LED Apple înseamnă primul pas către o punte culturală româno-coreeană pe segmentul muzică-divertisment şi reprezintă o colaborare cu Asociaţia Culturală Româno – Coreeană Han Kibun (ACRC).

Evenimentul este organizat de Kompas Events: www.kompasevents.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări bilete puteţi trimite mesaje pe adresa: events@kompasevents.ro, iar update-uri constante găsiţi pe pagina de facebook a organizatorului.

Lasă un răspuns