Ravi Coltrane

RAVI COLTRANE_SalaRadio_4

RaviColtrane_SalaRadio copy

Concertul Ravi Coltrane ce va avea loc în data de 22 februarie, la Sala Radio din București se anunță un eveniment de excepție, bilete cu locuri pe scaune fiind deja SOLD OUT.

Mai există un număr limitat de bilete în picioare, care se pot cumpăra din Rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro, la prețul de 75 lei.

Accesul în sala de spectacol va fi permis începand cu ora 19.00, concertul urmând să înceapă la ora 19.30, în prezentarea celebrului realizator de programe de Jazz, FLORIAN “MOȘU” LUNGU.

De asemenea, Jazz Syndicate Live Sessions a mai pregătit o surpriză iubitorilor de jazz: în deschiderea concertului Ravi Coltrane vor urca pe scenă Sorin Zlat Trio.
Sorin Zlat Trio au luat ființă în toamna anului 2008, avându-i în componență pe Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabass) și Laurentiu Zmau (tobe). Stilul pe care îl abordează trio-ul este de cool jazz, latin, post-bop sau clasic. Prin această fuziune de stiluri, trupa Sorin Zlat Trio a câștigat prestigiu pe scena jazz-ului din România și din străinătate, bucurând-se de numeroase concerte la diverse festivaluri de jazz din țară, dar și de peste hotare (Spania, Belgia, Turcia, Franța, Italia, Anglia, Olanda). Cei trei artiști au colaborat cu diverși muzicieni de jazz cum ar fi Cătălin Milea, Tudy Zăhărescu, Nicolas Simion, Cristian Soleanu, Mircea Tiberian sau Nadia Trohin. În 2011, trio-ul a cântat în deschiderea trupei Lee Ritenour Band, în cadrul Festivalului de Jazz Getxo, din Spania.

Vă reamintim că Ravi Coltrane Quartet va susține un concert la Sala Radio, în data de 22 februarie. Concertul Ravi Coltrane de la București face parte din turneul european de promovare a albumului “Spirit Fiction” editat de celebra casă Blue Note Records și este prezentat de Jazz Syndicate Live Sessions. Proiectul este propus de artist sub titulatura Ravi Coltrane Quartet, în cadrul căruia admirabilul saxofonist este completat de alți trei muzicieni de excepție: David Virelles – pian, Dezron Douglas – bass şi Johnathan Blake – baterie.

Setlistul concertului din Capitală va conține și interpretări personale ale lucrărilor lui John Coltrane, tatăl artistului.

Facebook: https://www.facebook.com/rjcoltrane
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/728913703845937/
Organizator: Jazz Syndicate Live Sessions

Recomandat de Magic FM
Susținut de Adevărul și Dilema Veche

Lasă un răspuns