You are currently viewing Regii valsului vienez, de Craciun in Romania

Regii valsului vienez, de Craciun in Romania

JOHANN STRAUSS ENSEMBLE – BEST OF VIENNA
DE 10 ANI PENTRU ROMANI!

Regii valsului vienez se intorc de Craciun in Romania!

Mult indragitii muzicieni austrieci se intorc in Romania pentru al zecelea an consecutiv. Anul acesta, Johann Strauss Ensemble sub bagheta dirijorului Russel McGregor ne vor incanta cu spectacolul „Best of Vienna”, un concert extraordinar de Craciun, ce va fi prezentat publicului din tara noastra intr-un turneu ce va strabate zece orase, timp de zece zile.
Turneul aniversar Johann Strauss Ensemble -”Best Vienna” va debuta in data de 11 decembrie, cu o reprezentatie grandioasa sustinuta pe scena Teatrului Regina Maria din Oradea, si va continua sa le daruiasca romanilor o parte din farmecul si stralucirea Vienei prin concerte fastuoase sustinute la Arad, Timisoara, Cluj, Targu-Mures, Medias, Brasov, Sibiu, si Bucuresti.

Craciun-Vienez-2014-Poster

Concertele sustinute in Romania au inclus intotdeauna numeroase lucrari in premiera, iar in acest an, unul festiv, mai mult ca sigur vom avea parte de numeroase surprize muzicale. Unul dintre invitatii speciali la concertul din Bucuresti va fi indragitul muzician Adrian Naidin.
La Bucuresti, spectacolul ”Best of Vienna” va fi gazduit de Sala Palatului in data de 17 decembrie, cu incepere de la orele 19 :00.
TURNEU NATIONAL ”BEST OF VIENNA”- JOHANN STRAUSS ENSEMBLE :

11 decembrie – Oradea – Teatrul Regina Maria – ora 19 :00
12 decembrie – Arad – Cinematograful Dacia – ora 19 :00
13 decembrie – Timisoara – Filarmoninca Banatul – 19 :00
14 decembrie – Cluj- Napoca – Casa de Cutlura a Studentilor – 19 :00
15 decembrie – Targu-Mures – Palatul Culturii – 19 :00
16 decembrie – Brasov – Sala Patria – ora 19 :00
17 decembrie – Bucuresti – Sala Palatului – ora 19 :00
18 decembrie – Medias – Sala Traube – 19 :00
19 decembrie – Sibiu – Sala Thalia – 19 :00

Atractia concertelor sustinute de orchestra austriaca se datoreaza, in mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor si prim-solist, detinator al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore in anul 1697, “sora mai mica” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart. In acompaniamentul, sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de opera, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.
Johann Strauss Ensemble a cucerit publicul din Romania, an de an, prin sunetul tipic austriac, virtuozitate, plus o picatura de umor, elemente care stau la baza succesului international al acestei orchestre de muzicieni de prim rang, aplaudata cu entuziasm de spectatorii de pe toate meridianele.
Toate recomandarile si experienta concertelor precedente oferite de Johann Strauss Ensemble creeaza premisa unui spectacol deosebit, de care se vor bucura toti cei prezenti la aceast eveniment aniversar.
Bilete Johann Strauss Ensemble

Biletele pentru concertul de la Bucuresti, care va avea loc la Sala Palatului, in data de 17 decembrie, sunt disponibile pe www.bilet.ro.
Biletele pentru concertele ”Best of Vienna” programate in celelalte orase ale tarii, sunt disponibile la casele de bilete ale salilor de spectacol, la agentiile teatrale din oras precum si online pe www.bilete.ro, preturile acestora variind in functie locatie si de categoria de pret.

Lasă un răspuns