Modificări concert Fink

afis Fink
Modificări program Fink

Deoarece miercuri este zi lucrătoare, vrem să evităm situaţiile în care programul de lucru al spectatorilor interferează cu ora începerii concertului. Pentru o seară cât mai plăcută, un acces facil şi o experienţă desăvârşită a unui concert live, organizatorii, împreună cu Managementul Fink au decis să decaleze programul după cum urmează :
Accesul va începe la ora 19:00, la ora 20:00 intră pe scenă Douglas Dare, iar la ora 21:00 ne întâlnim cu Fink.

Fin Greenall ne va încânta cu vibe-ul revoluţionar al unui blues minimalist într-un show live ce reprezintă o creaţie experimentală cu contraste maiestuoase de tonuri timbrale în stil melancolic expuse cu ajutorul ritmurilor subtile de blues, funk şi groove.

Spectatorii sunt rugaţi să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă îşi achiziţionează din nou bilet. Accesul cu următoarele obiecte este restricţionat: sticle, căşti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate video.

Biletele se pot achiziţiona atât din reţeaua Eventim, cât şi din locaţie.

http://www.eventim.ro/ro/bilete/fink-bucuresti-the-silver-church-377699/event.html

Lasă un răspuns