Oringius Design si Catalin Popa anunta lansarea proiectului 366DSN – un an de desene

Pe 11 iunie s-a lansat site-ul 366dsn.ro, un proiect artistic al designerului Cătălin Popa, un blog experiment, un tur de forţă, locul unde în fiecare zi este postat un nou desen.

366dsn reprezintă sensul pe care artistul doreşte să-l parcurgă în următorul an: delimitarea esenţialului de neesenţial, definirea unui perimetru personal, inalienabil, în care să respire aerul micilor bucurii zilnice.

Este un album virtual care conţine desene şi fotografii realizate de Cătălin Popa; de asemenea, poezii şi gânduri – în interpretările vizuale ale artistului – semnate de prieteni apropiaţi acestei idei pe parcursul a 366 de zile. Un spaţiu în care vizitatorul întâmplător, ajuns aici neîntâmplător, nu va găsi răspunsul la întrebările vieţii, ci doar ocazia unei simple întâlniri cu frumosul, ineditul şi creativitatea.

Proiectul este deschis tuturor artiştilor care doresc să se exprime prin intermediul acestei idei, fără restricţii de temă, mijloace artistice, domeniu artistic.

Oringius este un studio de design grafic, specializat în grafică publicitară, în crearea şi dezvoltarea identităţii vizuale a mărcii şi în comunicare de marketing, pentru sectorul firmelor mici şi mijlocii.

Cătălin Popa este designer grafic şi artist digital, cu peste 15 ani de activitate în domeniul artei.

 

Lasă un răspuns