Pe 23 decembrie, inca o reprezentatie a duo-ului de succes ”CARAMITRU – MALAELE Cate-n luna si in stele”

In pragul Craciunului, mai exact pe 23 decembrie, actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele se vor reintalni pe scena Sălii Studio a Teatrului Național din București pentru un schimb veritabil de replici savuroase cuprinse in spectacolul de mare succes ”Caramitru- Malaele Cate-n luna si in stele”.  Desi, anuntat initial la orele 20:00, solicitarile numeroase sosite din partea publicului spectator i-au convins pe organizatori sa adauge in programul zilei inca o reprezentatie cu incepere de la orele 18:00. Necesitatea celei de-a doua reprezentatii, vine ca un bine meritat cadou de sarbatori dorit si visat de numarul mare de spectatori.

”Caramitru-Malaele Cate-n luna si in stele” ramane, fara doar si poate, o intalnire memorabila pentru fiecare spectator prezent in sala. Protagonistii acestui spectacol, actori celebri si regizori afirmati, partenerii de dialog au în comun, dincolo de pasiunea pentru teatru, mult farmec, forta si o naturalete ce le-a adus intotdeauna admiratori si ropote de aplauze.

Schimband, in succesiuni rapide, versurile de dragoste, pe cele satirice sau umoristice, Ion Caramitru ii raspunde cu inteligenta si subtilitate unui partener vulcanic, irezistibil in rolurile comice, impresionant in cele dramatice – Horatiu Malaele. Un duel de cuvinte exceptional ce va fi arbitrat de talentatul violoncelist Adrian Naidin.

Prin urmare, le recomandam iubitorilor de teatru, care nu au reusit sa prinda ultimele bilete pentru reprezentatia anuntata initial la ora 20:00, sa-si achizitioneze biletele pentru spectacolul ”caramitru-Malaele Cate-n luna si in stele” din aceeasi zi, cu incepere de la orele 18:00.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, la casa de bilete a TNB si a Teatrului Elisabeta , din magazinele EuroGsm, Libraria Eminesc, iar online prin www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro . Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.I – 80 lei si VIP – 100 lei.

Lasă un răspuns