„Sunt un orb” Recitalul extraordinar marca Horatiu Malaele revine la Teatrul Elisabeta

La sfarsit de an, pe data de 30 decembrie, incepand cu orele 19:00, indragitul actor Horatiu Malaele va urca pe scena Teatrului Elisabeta, la cererea publicului, pentru a cincea oara, in rolul magnific pe care il interpreteaza cu imens succes in cel mai indragit recital al momentului – ”Sunt un orb”.

Spectacolul este unul umoristic, plin de viata, caracteristic stilului inconfundabiul abordat de marele actor, caruia nu ii lipsesc ingredientele care ii dau sens si culoare: muzica, poezia, improvizatia. Actorul Horatiu Malaele ii va introduce pe cei prezenti in  atmosfera bunei dispozitii si va imbina in armonie perfecta comedia cu literatura prin pleiada de poezii despre dragostea animalieră, picturală, de mamă, de soţie, prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Pâcă, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Ţărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc.

 

Bilete sunt disponibile la pret general de 49 ron in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din Bdul. Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta – Bdul. Regina Elisabeta nr.45, D’Arte Foto – Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm si online prin www.vreaubilet.ro.

 

Lasă un răspuns