Program şi reguli de acces – Selah Sue (în deschidere: Moonlight Breakfast)

Au mai rămas câteva zile până la cel mai așteptat concert al toamnei: Selah Sue. Duminică, 22 septembrie, piese precum „This World”, „Raggamuffin”, „Crazy Vibes” sau „Fyah Fyah” vor învălui Arenele Romane cu energie și bună dispoziție.
În deschidere, Moonlight Breakfast, o trupă atipică ce s-a făcut uşor remarcată în ţară şi în afara ei, va oferi un recital deosebit şi va încălzi atmosfera cu piese ca „Shout”, „No more” sau „Play”.
Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, organizatorii aduc la cunoştinţă următoarele reguli şi recomandări. Este strict interzis accesul în locaţie cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi cu aparatură de înregistrare audio-video, cu mâncare şi băutură din exterior, cu recipiente de plastic sau de sticlă, cu obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranţa celor din jur (cuţite, bricege), cu arme, cu droguri şi alte substanţe interzise.
Este interzis şi accesul cu umbrele, iar în caz de precipitaţii, organizatorii recomandă spectatorilor să îşi aducă pelerine de ploaie.
Odată intraţi în zona de concert, spectatorii nu mai pot să părăsească locaţia şi să revină la concert decât dacă îşi procură un alt bilet. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.
Singurele bilete valide care vor trece de punctul de acces sunt cele cu cotorul intact, cele cu cotorul rupt nu vor fi acceptate.

Programul evenimentului este următorul:

19:00 – Deschiderea porţilor
20:00 – 21:30 – Moonlight Breakfast
21:30 – 22:00 – Change-over
22:00 – Selah Sue

Concertul Selah Sue şi al formaţiei Moonlight Breakfast va avea loc pe 22 septembrie la Arenele Romane, într-un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.
Biletele sunt disponibile la prețurile de 100 de lei în perioada 01.09-21.09 și 110 lei în ziua concertului prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro.

Lasă un răspuns