Hitul „What Is Love” – live la Bucuresti pe 20 noiembrie

Hitul “What Is Love”, din repertoriul HADDAWAY, a facut inconjorul lumii incepand cu anul 1993, iar popularitatea imensa a melodiei a readus-o de mai multe ori in atentia publicului: in 1998 piesa a fost inclusa pe coloana sonora a productiei cinematografice „A Night at the Roxbury”, 10 ani mai tarziu melodia s-a regasit intr-unul din spoturile publicitare ale brandului Pepsi. Chiar si an 2010 acordurile melodiei au reverberat inca o data, prin intermediul unui sample integrat de Eminem in piesa „No Love”.

HADDAWAY a spart topurile din intreaga lume cu hitul What Is Love, in 1993. In decursul primului an de la lansare, singleul s-a vandut in 900.000 de exemplare in Germania si 400.000 de exemplare in Marea Britanie. Pana la finalul anului piesa a inregistrat vanzari de 2,6 milioane de unitati, la nivel mondial. Pentru Haddaway seria de succese a continuat cu “Life,” “I Miss You” si “Rock My Heart”, melodii ce au incins ringurile de dans de pe toate continentele. Faptul ca HADDAWAY a reprezentat un fenomen pe piata pop-dance de la mijlocul anilor “90 este dovedit si vanzarile colosale ale primul album full length al artistului. “The Album” a primit distinctia discul de platina pentru vanzarile din Germania si Discul de aur pentru vanzarile din Anglia si Franta.

HADDAWAY continua sa fie prezent in topurile europene, cel mai recent album al sau “The Drive” fiind foarte bine primit de public. Iar nu in ultimul rand, artistul este apreciat si iubit de public pentru calitatile ce il fac un adevarat showman.

HADDAWAY cucereste publicul printr-un show plin de vigoare si energie, iar secretul succesului sau e completat de amestecul fermecator de compozitii dance cu balade sofisticate, si de dexteritate vocala si muzicala ce ii asigura un loc in galeria de onoare a genului.

Daca ai descoperit “What Is Love” alaturi de HADDAWAY, si ai dansat frenetic pe celebrul refren nu trebuie sa concertul exploziv pe care celebrul artist il va sustine la Bucuresti, pe 20 noiembrie la Cinema Patria. Pentru acest spectacol ce va reaprinde efervescenta si frenezia dance a anilor “90 sunt in vanzare 4 categorii de bilete:

Categoria VIP (poza & intalnire cu artistul) – 250 lei
Categoria 1 – 200 lei
Categoria 2 – 150 lei
Categoria 3 – 100 lei

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro

Spectacolul va incepe la ora 20.00

Lasă un răspuns