Săptămâna Filmului Latino-American

conducta_01
Sursa: https://www.trigon-film.org/en/movies/Conducta

O nouă săptămână începe la Sibiu sub semnul culturii, de această dată latino-americană. Centrul Cultural Latino-American din cadrul Universității ”Lucian Blaga” Sibiu, organizează între 9 și 15 noiembrie, Săptămâna Filmului Latino-American, eveniment ce va aduce în fața publicului larg nouă filme premiate la diferite festivaluri internaționale, cu diferite tematici care prezintă realitatea socială și ficţiunea în contextul cultural latino – american.

Evenimentul se va desfăşura în Aula Magna a Facultăţii de Drept, iar filmele artistice vor fi puse la dispoziţie de Ambasadele Americii Latine la Bucureşti. Acestea vor rula, în fiecare seară de la ora 18:00.
Festivitatea de deschidere a avut loc în prezența Excelenței Sale Doamna Nieves Iliana Hernández Portales, Ambasador al Cubei în România și a reprezentanților Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Programul este următorul:

Luni: CONDUCTA – Film Cubanez
Marți: PANTALEON Y LAS VISITADORAS –Film Peruvian
Miercuri: CIDADE DOS HOMENS – Film Brazilian
Joi: SOFIA Y EL TERCO – Film Columbian, ora 18.00
Joi: LA MUJER DE IVAN – Film Chilian, ora 19.00
Vineri: SAMUEL – Film Venezuelan – Film Venezuelan, ora 18.00
Vineri: CERRO BAYO – Film Argentinian
Sâmbătă: LOS INSOLIDOS PECES GATOS – Film Mexican
Duminică: LA CASCARA – Film Uruguayan

Intrarea este liberă.
Vă așteptăm pe blogul nostru cu impresii de la eveniment!

Madalina Panduru, studentă în anul III la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Litere și Arte, Specializarea Engleză – Franceză

Lasă un răspuns