Se suplimenteaza biletele VIP pentru concertul LED APPLE! Prima serie s-a epuizat intr-o ora!

Azi noapte la ora 00.00 s-au pus in vanzare biletele pentru concertul LED Apple, iar biletele VIP, care ofera cumparatorilor sansa unica de a-i intalni pe idolii scenei K Pop, s-au epuizat in primele 60 de minute! In urma discutiilor purtate cu managementul formatiei, organizatorii anunta suplimentarea acestei categorii cu inca un numar restrans de bilete. Seria suplimentara de bilete VIP, pentru concertul programat pe 15 februarie 2014, se pune in vanzare astazi la ora 12.00 pe www.biletoo.ro si www.blt.ro.

LED Apple, cel mai cunoscut nume al scenei indie pop-rock coreene, ajunge in premiera in Romania, pe 15 februarie 2014. Grupul considerat adevarat fenomen in randul adolescentilor din tara de origine va concerta la Turbohalle, iar in deschidere scena va apartine trupei de street dance autohtone DSK.

LED Apple face ravagii in randul tinerilor insetati de ritmuri fresh si dans, fiind cel mai cunoscut si iubit „boys band” din peisajul muzical coreean. Popularitatea formatiei depaseste insa cu mult granitele Coreei, trecand chiar si dincolo de delimitarile geografice al continentului asiatic: formatia are un fan club oficial, chiar in Romania.

LED Apple s-a impus printr-un stilul muzical caracteristic, ce imbina abordarea conventinala cu prospetimea muzicii electronice, dar si prin elementele coregrafice spectaculoase, ce intregesc fiecare show al carismaticilor baieti.

LED Apple este considerata o trupa fenomen in Coreea, iar la inceputul anului 2012 a fost aleasa ca protagonista a unui reality show difuzat de statia locala a canalului MTV – SBS MTV. Reality show-ul, derulat in perioada februarie – martie 2012, a inregistrat audiente record si le-a intarit statutul de idoli ai adolescentilor.

Membrii LED Apple au avut aparitii, ca si „guest start” in cele mai iubite seriale din Coreea de Sud, iar in anul 2012 activitatea le-a fost incununata prin castigarea distinctiei Rookie Award (sectiunea Idol Division Male), in cadrul celor mai prestigioase premii acordate pe segmetul cultura – divertisment in Coreea de Sud – „20th Korean Culture Entertainment Awards.”

Formatia a luat fiinta in 2010 si a patruns pe piata din tara natala cu single-ul „Dash”, un cover dupa o piesa foarte indragita din repertoriul solistei Baek Ji-young. In luna iunie a acestui an formatia a lansat mini albumul „Bad Boys” care s-a bucurat imediat de succes.

Cei cinci baieti care fac furori in randul adolescentilor, cu muzica si coregrafia si farmecul lor sunt: Youngjun, Hanbyul, Hyoseok, Kwangyeon si Kyumin.

In deschiderea electrizantului concert LED APPLE va evolua trupa de street dance DSK (Dope Style Kings) din Romania. Cele 6 fete imbina cu succes pasiunea pentru muzica Kpop si coregrafiile puse in scena de artistii coreeni, cu cariera pe scena street dance: DSK a castigat locul 1 la K-Pop World Festival, eveniment organizat anul acesta de Asociatia Culturala Romano – Coreeana Han Kibun (ACRC). In octombrie anul aceste DSK va lua parte la marea finala a concursului international K-Pop World Festival, ce are loc anual la Changwon, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe din Coreea de Sud.

Biletele pentru spectacolul extraordinar programat pe 15 februarie la Turbohalle se pun in vanzare miercuri 25 septembrie la ora 00.00. Pentru a preintampina supra aglomerarea salii numarul de bilete va fi limitat.

Sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

Categoria VIP (oportunitate unica de a lua parte la sesiune de autografe cu LED Apple + CD gratuit) – 150 lei

Categoria 1 – early bird – doar in perioada 25 septembrie – 31 octombrie: 70 lei

Categoria 1 (incepand cu 1 noiembrie) – 100 lei

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro, www.bilet.ro si www.myticket.ro

Spectacolul incepe la ora 19.00

Concertul LED Apple inseamna primul pas catre o punte culturala romano-coreeana pe segmentul muzica-divertisment si reprezinta o colaborare cu Asociatia Culturala Romano – Coreeana Han Kibun (ACRC).

Evenimentul este organizat de Kompas Events: www.kompasevents.ro. Pentru informatii suplimentare si rezervari bilete puteti trimite mesaje pe adresa: events@kompasevents.ro, iar update-uri constante gasiti pe pagina de facebook a organizatorului: https://www.facebook.com/pages/Kompas-Events/259959040741136?ref=br_tf

Lasă un răspuns