Câştigă un abonament la teatru cu biletul la REGAL VIENEZ

Pentru că muzica şi teatrul se împletesc spre a ne aduce bucurie în suflet şi zâmbetul pe buze, cei care se vor afla în sală la spectacolul REGAL VIENEZ din Bucureşti au şansa să câştige un abonament la piesele de teatru găzduite de Sala Mare a Teatrului Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor).

 

Premiul se va acorda prin tragere la sorţi, iar câştigătorul va fi anunţat pe www.startickets.ro. În urnă se vor afla părţile detaşabile ale biletelor de acces. 

 

REGALUL VIENEZ va învălui în acroduri de vals scena Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti, miercuri 18 decembrie. Dacă vreţi să luaţi parte la un spectacol absolut, la care ţinuta de gală a muzicienilor este întregită de instrumente accesorizate cu…papion, iar valsul clasic alternează cu îndrăzneţul French can-can nu pierdeţi REGALUL VIENEZ!

 

Evenimentul aduce sărbătorile în paşi de vals, de mai bine de un deceniu, încălzeşte inimile spectatorilor cu îndrăgitele acorduri ale lui Strauss, dar şi cu alte secvenţe muzicale bine cunoscute.

 

Biletele pentru acest spectacolul de la Bucureşti se gasesc la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu si online pe www.bilete.rowww.biletoo.rowww.blt.ro, www.startickets.ro şi www.ticketstore.ro.

 

Iar biletele pentru turneul naţional, care continuă până pe 28 decembrie sunt disponibile la casa de bilete a fiecărei săli de spectacol şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi www.bilete.ro

 

12 decembrie – Tulcea – Teatrul Jean Bart

13 decembrie – Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor

14 decembrie – Buzău – Sala Consiliului Judeţean

15 decembrie – Călăraşi – Sala Consiliului Judeţean

16 decembrie – Târgovişte – Casa de Cultură a Sindicatelor 

17 decembrie – Giurgiu – Teatrul Valah

19 decembrie – Ploieşti – Casa de Cultură a Sindicatelor

20 decembrie – Piteşti –  Casa de Cultură a Sindicatelor

21 decembrie – Câmpulung Muscel – Casa De Cultură a Sindicatelor

22 decembrie – Braşov – Sala Reduta

23 decembrie – Iaşi – Sala Operei Naţionale

24 decembrie – Focşani – Teatrul Pastia

25 decembrie – Paşcani – Casa de Cultura

26 decembrie – Piatra Neamţ – Casa De Cultură a Sindicatelor

27 decembrie – Roman – Casa De Cultură a Sindicatelor

28 decembrie – Suceava – Casa De Cultură a Sindicatelor

Lasă un răspuns