Tributul QUEEN premiat în Marea Britanie ajunge la Hard Rock Cafe pe 15 noiembrie

Formaţia care aduce la Bucureşti showul A Vision Of QUEEN pe 15 noiembrie a fost premiată week-end-ul trecut, în cadrul ceremoniei The National UK Tribute Awards 2013. Astfel, trupa ce îl are ca solistul pe carismaticul Joseph Lee Jackson, cel mai veridic imitator al lui Freddie Mercury din lume, îşi doveşte încă o dată supremaţia în rândul showurilor tribut, de înaltă clasă.

Trupa soseşte, în premieră în România pe 15 noiembrie şi va aduce pe scena de la Hard Rock Cafe show-ul electrizant cu care cucereşte publicul din întreaga lume, de mai bine de un deceniu. Spectacolul tribut “A Vision Of QUEEN” va înseamna o avalanşă de hituri, prezentate live de cel mai bine cotat artist tribut Freddie Mercury, alături de trupa se de acompaniament, ce reuneşte instrumentişti care reconstituie formula magică QUEEN. “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, „I Want To Break Free” sau “A Kind Of Magic” sunt doar câteva dintre piesele foarte iubite ce vor fi interpretate live, pe 15 noiembrie, la Hard Rock Cafe.

Joseph Lee Jackson este, în acest moment, cel mai autentic artist tribut Freddie Mercury din lume. El aduce în faţa publicului un show dinamic, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei mai spectaculoşi solişti din istoria rockului.

Joseph Lee este apreciat chiar şi de către familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat să performeze şi în cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onorează memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent şi chitaristului Brian May.

Pentru A Vision Of QUEEN sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:
VIP – 150 lei (poster, întâlnire & poza* cu artistul)
Categoria I – 90 lei (loc la masă, în faţa scenei)
Categoria II – 70 lei (loc la masă, în sală)
Categoria III – 50 lei (fără loc)

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumpărător de bilet.

Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete şi www.myticket.ro

Lasă un răspuns