Trupa Taxi la ”Thursday Night Live” – O petrecere marca HangOver –

Deși este foarte proaspăt în peisajul bucureștean, clubul HangOver dezvoltă concepte unitare și atractive. În mai puțin de o lună de funcționare, HangOver are deja clienți fideli, care nu lipsesc la niciuna dintre petrecerile clubului.

Conceptul ”Thursday Night Live” a pornit de la credința că muzica ar fi cel mai puternic drog existent; probabil și cel mai sănătos. În fiecare joi, în HangOver, sunt concerte cu cele mai cerute trupe ale momentului. După Vița de Vie și Les Elephants Bizzares, la”Thursday Night Live” este invitată una dintre cele mai iubite trupe din România: Taxi.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu vă invită să petrecem împreună o noapte de neuitat, chiar în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie.

La HangOver, pe strada Șelimbăr nr. 1 (zona Colțea – Sfântu Gheorghe) vor răsuna hituri ca „Cele două cuvinte”, „Ești iubibilă”, „Mi-e dor și doare”, „Subtitrarea la români”, „Te văd în toate femeile ș.a.m.d. . Sunt invitați romanticii, ironicii, petrecăreții, îndrăgostiții, suferinzii din dragoste, pentru că muzica e bună în orice situație, iar Dan Teodorescu și colegii săi au soluții pentru toată lumea: muzică bună, versuri inteligente, umor, zâmbete și dans.

Te așteptăm joi, pe 26 decembrie, de la ora 22.00, în HangOver Club, la Thursday Night Live”, împreună cu trupa Taxi. Bucură-te de viață, simte muzica, trăiește clipa!

 

 

Thursday Night Live| Sezonul 1 | Ep 3 
>>TAXI<<
HANGOVER CLUB
Str. Șelimbăr nr 1, Bucuresti 
Joi 26.12.2013
Rezervari: 0720 620 766

Access: 50 lei (Normal) / 80 lei (VIP)
Biletele VIP sunt disponibile doar pentru mese de 5 persoane și includ șampanie și finger food.

Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-trupa-taxi-este-invitata-la-thursday-night-live–o-petrecere-marca-hangover–la-club-hangover-662

 

Lasă un răspuns