Misiune

Prin creativitate, informăm, educăm și schimbăm.
Dacă vrei să te implici în dezvoltarea industriilor creative, construind astfel, împreună, #Româniacreativă, poți să o faci oricând cu o donație.

Despre noi

Cu ajutorul valorilor noastre: inovare prin creativitate, atitudine sustenabilă asupra mediului, colaborare și cooperare, învățare creativă, ne dorim să ne atingem misiunea, să contribuim active la dezvoltarea creativității din România și la dezvoltarea industriilor creative. Pentru noi, #asociatiaArtOut, arta este un vector al schimbării sociale, iar împreună putem forma o comunitate creativă implicată și dedicată, oferind acces la educație non-formală pentru copii, tineri și adulți. Ne concentrăm pe formarea și dezvoltarea tinerilor profesioniști în industrii creative și vizăm colaborări cu rețele regionale, naționale și internaționale. Promovăm valorile naționale și europene, vizăm incluziunea socială și susținem egalitatea de șanse și gen și respectarea drepturilor omului. Pe termen lung, dorim să dezvoltăm consumul cultural în România, de aceea sprijinim și susținem creatorii și artiștii în evoluția lor. Conectăm profesioniști din industrii creative cu reprezentanți ai mediului de afaceri, ai scenei culturale și ai societății civile.

Misiune

Ne dorim ca prin activitățile noastre să inspirăm, motivăm și formăm tinerii în dezvoltarea lor personală și profesională. Împreună, vrem să construim #fabricadecultura.

Viziune

Pe termen lung, dorim să dezvoltăm consumul cultural în România, să construim #Romaniacreativa, de aceea sprijinim și susținem creatorii și artiștii în evoluția lor.

Valori

Printre cele mai importante valori ale noastre sunt dorința de a inova prin creativitate și dorința de a avea o atitudine sustenabilă asupra mediului.

Misiune

Art Out propune dezbateri actuale despre artă, arhitectură, patrimoniu și restaurare. Suntem o echipă tânără, ne dorim noutatea, ineditul și vom pleda întotdeauna pentru originalitate și creativitate, pentru eliberarea de clișee și de idei preconcepute.
Știm că arta înseamnă altceva pentru fiecare, așa că prin revista noastră ne dorim să readucem în atenția publicului lucrurile simple și frumoase. Prin acest lucru, vrem să reușim să descoperim împreună fațetele complexe ale artei.
Ne dorim ca prin activitățile noastre să inspirăm, motivăm și formăm tinerii în dezvoltarea lor personală și profesională prin programe cultural-artistice, educaționale și sociale. Împreună vrem să construim #fabricadecultura, o comunitate reprezentativă pentru industriile creative.

Viziune

Art Out dorește sa reunească toți pasionații de artă și să deschidă orizontul artistic al celor neinițiați. Avem convingerea că arta este un vector al schimbării sociale, iar împreună putem forma o comunitate creativă implicată și dedicată, oferind acces la educație non-formală pentru copii, tineri și adulți. Alegem să contribuim la îmbunătățirea calității vieții prin dezvoltarea de programe cultural-artistice, educaționale și sociale.
Pe termen lung, dorim să dezvoltăm consumul cultural în România, să construim #Romaniacreativa, de aceea sprijinim și susținem creatorii și artiștii în evoluția lor. Vrem să conectăm profesioniști din industrii creative cu reprezentanți ai mediului de afaceri, ai scenei culturale și ai societății civile.

Valori

Prin tot ce înseamnă #asociatiaartout, ne dorim:
- să inovăm prin creativitate
- să colaborăm și cooperăm
- să ne satisfacem dorința de învățare creativă ( ceea ce ne dorim să facem pe tot parcursul vieții)
- să fim conștienți, responsabil și implicați civic
- să fim cetățeni activi
- să avem o atitutdine sustenabilă asupara mediului
Acestea sunt valorile noastre, pe care le considerăm necesare pentru prezentul curent, dar prin care vrem să producem și o schimbare în societate. Împreună, cu ajutorul acestor valori, construim #Romaniacreativă!

Implică-te pentru ca împreună să construim #Romaniacreativă!

Ambasador Art Out

Prietenii Art Out

Implică-te

Conectează-te cu noi

email: asociatie@artout.ro

telefon: 0767590521