Despre noi

Totul a început pentru că am vrut să exprimăm arta cât mai bine şi ce altă modalitate mai bună prin care să o facem dacă nu prin promovarea şi dezvoltarea talentelor din industriile creative?
Art Out s-a dezvoltat organic, prin dedicare, ambiție, creativitate și entuziasm, având colaborări la nivel național și chiar internațional. Proiectele media (revistele Art Out și Teen Art Out) au fost baza acestei inițiative prin care oferim publicului acces gratuit la conținut de calitate pentru informare și educare.
Treptat, am continuat să oferim resurse și oportunități, dezvoltând proiecte culturale (expoziții, concerte, spectacole), educaționale (cursuri, ateliere, conferințe) și sociale (proiecte caritabile, târguri) unde susținem și promovăm tinerii cu potențial din industriile creative, facilitându-le colaborări cu cei deja consacrați în domeniu.
În tot acest timp, din 2011 și până în prezent, noi, #asociatiaartout , am facilitat accesul la educație și cultură, formând tânăra generație și conectând scena culturală cu sectoarele de business și cu societatea civilă.

Povestea noastră
Fondatorii

Va urma

Despre noi

„Creativitatea ne privește pe toți”:
Cu toții avem un copil creativ în noi, dar se pare că de multe ori îl lăsăm deoparte în procesul maturizării.
Înțelegem creativitatea prin abilitatea de a percepe lumea în noi moduri, de a găsi noi modele ascunse, de a face diverse conexiuni între lucruri sau fenomene și de a genera soluții.

FAQ

Răspundem la întrebări despre cine suntem, ce facem și cum suntem finanțați

Beneficiarii noștrii

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Istoric

2011

Va urma

1995

Va urma

2012

Va urma

2013

Va urma

Povești Art Out

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Va urma

Galerie foto Art Out

Publicul

Evenimente

Echipa

Implică-te pentru ca împreună să construim #Romaniacreativă!

Ambasador Art Out

Prietenii Art Out

Implică-te

Conectează-te cu noi

email: asociatie@artout.ro

telefon: 0767590521