Cursuri

Art Out organizeaza cursuri de istoria arhitecturii

 

Art Out dorește sa reunească toți pasionații de artă și să deschidă orizontul artistic al celor neinițiați. Impreuna, putem cunoaste din tainele vechilor maestri, putem afla istoria unor  monumente si a unor colectii de arta. Putem invata, descoperi si experimenta fascinantul drum al artei.

Venim in intampinarea publicului cu oferte dedicate de cursuri si ateliere de arta (pictura, desen si grafica, colaj, modelaj etc) si cursuri de istoria artei si istoria arhitecturii. Trainerii nostri au o vasta experienta in domeniu, participari la cele mai importante evenimente de profil, materiale de lucru moderne (inclusiv noile media) si metoda pedagogica. 

In perioada imediat urmatoare, incepem cursul de istoria arhitecturii. 

  

·         Curs istoria arhitecturii  

 

Descriere generala:

Cursul reprezinta o incursiune frumoasa si placuta in fascinanta lume a istoria arhitecturii si se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere ceva nou.

Predarea este centrata pe fiecare cursant in parte, pe nevoile si interesele sale. Cursul se bucura de o metoda novatoare, ancorata in realitatea cotidiana, cu un accent crescut pe legaturile dintre curentele si stilurile istoriei artei.

Ceea ce este cu totul nou la acest curs este ca nu exista limita de varsta. Astfel, parinti, copii, bunici, tineri studenti si absolventi – toti vor putea sa colaboreze in cadrul acestui curs modern, adaptat scenei artistice actuale.

 Trainer: Laura Lucia Mihalca – artist vizual si istoric de arta

Artist vizual foarte activ  şi istoric de arta,  licenţiata Facultaţii de Istoria şi Teoria Artei din cadrul Universitaţii Naţionale de Arte din Bucureşti, Laura Lucia Mihalca s-a remarcat inca din anii facultaţii pentru expresivitatea lucrarilor sale şi pentru activitatea sa expoziţionala intensa. Este unul din cei mai activi tineri curatori şi artişti vizuali contemporani, fiind implicata in proiecte de anvergura la nivel local şi naţional. A organizat o serie ampla de expoziţii colective şi personale in Bucureşti, in ţara şi in strainatate. Lucrarile sale se regasesc in numeroase colectii particulare. A scris şi publicat mai multe articole de istoria artei şi a arhitecturii. A fondat revista de arta Art Out, al carui director şi redactor-şef este pana in prezent.

Numar sedinte: 5

Sedintele sunt de cate doua ore fiecare.

 

Program desfasurare curs: miercuri, orele 18.00 – 20.00

                                                   

Data incepere curs: 3 decembrie 2014

 

Loc de desfasurare:

Sediul Art Out din Calea Vitan nr. 109, bl. V15, ap.1, parter.

 

Conceptul cursului

Sedinta 1: Proiectul de arhitectura - un altfel de jurnal?

Sedinta 2: Mari personalitati ale arhitecturii

Sedinta 3: Modernitatea si arhitectura

Sedinta 4: Postmodernismul – calea catre o alta arhitectura

Sedinta 5: Arhitectura in perioada contemporana

 

Motive pentru a te inscrie la curs

-       Curs modern, ancorat la realitatea cotidiana

-       Prezentare si aplicatii in directa legatura cu stilurile istoriei artei

-       Trainer cu experienta vasta in domeniul cultural-artistic

-       Raport excelent calitate-pret

-       Sediu amplasat central

-       Acordarea unei diploma la finalul cursului

 

Cost: 500 lei +TVA  (635 lei)

Oferta:

-      Elevii, studentiii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 10 % la inscriere, pe baza actului doveditor

 

Modalitati de efectuare a platii

Se poate achita in 2 rate, prima inainte de inceperea cursului (pana cel tarziu marti, 2 decembrie inclusiv) si a doua in primele doua saptamani ale cursului.

Se poate achita la sediul Art Out sau prin virament bancar.

 

 

Contact:

Laura Lucia Mihalca

laura@artout.ro; tel.: 0747060128

Partenerii proiectului sunt: Parteneri: AEGEE, Coffet, Liga Studentilor Romani din Strainatate, Rendez-vous, Scoala de Valori, Uniunea Arhitectilor din Romania Parteneri media: 121.ro, Agentia de Carte, Apulum, Artindex, Arhimania, Autentici.ro, Bookaholic, Calendar de evenimente, Casa Construct, Clinic TV, Clubul Presei Transatlantice, Cooperativa urbana, Deco si eco, Diva hair, Edu news, Iqool, Ziarul Metropolis, Observatorul cultural, Online Student, Pr wave, Romania fashion, Raftul cu idei, Red House, Romania Pozitiva, Salon TV, Studentul.net, Suntparinte.ro, Ultima Ora, Veioza Arte, Zeppelin. 

Site realizat de:
Optimizare, Design si Animatie: Eduard Petermann
Programare & Web Admin: Iulia Radulescu

© ART OUT 2014 TOATE DREPTURILE REZERVATE