Susținătorii noștrii

Fiecare proiect a pornit de la o simplă idee, pe care am dezvoltat-o ulterior într-un proiect creativ. Dar, în tot acest parcurs, am avut nevoie de susținere. Aici au intervenit partenerii noștri . Am învățat că proiectele reușite sunt construite cu parteneri de nădejde, dispuși să se implice în schimbarea și îmbunătățirea lucrurilor din societatea noastră.
Le suntem recunoscători tuturor partenerilor pentru că au contribuit la succesul proiectelor noastre , pentru că ne-au susținut și au crezut în ideile și proiectele prezentate.
Vă mulțumim că ați ales să ne susțineți și să vă implicați activ în formarea creativității tinerilor și în dezvoltarea industriilor creative.
Împreună, cu ajutorul vostru, formăm zi de zi #Romaniacreativă!
Vrei și tu să te alături ca partener Art Out?
Contacteaza-ne aici.

Susținători

Parteneri

REframe

Schimbă perspective și găsește soluții. Este o asociație care se ghidează după conceptul unei gândiri creative, ce te îndrumă prin intermediul jocurilor distractive și prin tehnici care schimbă perspective, asta pentru a te ajută să găsești propriile soluții.

Asociația ASASH

Este o organizație non-guvernamentală care se ocupă de evenimente și activități culturale în interesul Studentilor Arhitecti ai Universității "Spiru Haret".

EUROARTE

Descriere

Asociația AStA - Cluj

Este o organizație non-profit, apolitică, ce reuneşte studenţii de la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism din Cluj-Napoca, dorindu-și să exprime identitatea studenţilor arhitecţi şi să creeze un cadru organizatoric pentru aceștia.

For Culture

Descriere

Casa Arte

Este o asociație non-guvernamentală și non-profit. Cuprinde: un atelier de artiști, un spațiu deschis ce oferă oportunități de învățare pentru toți cei interesați de urmărirea unei educații în artele vizuale și dezvoltarea creativității, un spațiu expozitional si un spațiu rezidențial pentru artiștii și iubitorii de arta.

Asociația Studenților la Istorie „Dacia”

Este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit şi apolitică, singura asociaţie reprezentativă a studenţilor din Facultatea de Istorie. Activitatea lor este definită de inițiative menite să genereze integrarea studenţilor într-un mediu social, cultural şi sportiv activ, prin promovarea voluntariatului, a spiritului civic şi a implicării sociale.

DANAART Gallery

Este una dintre tinerele galerii fondată din dorința de a reprezenta și susține atât tinerii artiști cât și pe cei care nu se află în mainstream. Galeria dorește să fie mijlocul prin care artiștii se pot conecta cu publicul lor, promovându-și lucrările de artă în galeria online și la expoziții.

Fundația Calea Victoriei

Este o instituţie culturală independentă care organizează o mare varietate de cursuri şi evenimente interactive în domenii umaniste şi culturale, pentru tineri şi adulţi. De 13 ani, ei inspiră prin arte şi cultură şi susţin tinerii talentaţi, formând peste 100 de cercetători şi artişti care ca lectori.

Ist. Art.

Descriere

Muzeul Național al Țăranului Român

Se înscrie în familia europeană a Muzeelor de Arte şi Tradiţii Populare. Este un muzeu naţional aflat sub autoritatea Ministerului Culturii. Posesorul unor colecţii de obiecte deosebit de bogate, adăpostit într-o clădire-monument istoric, în stil neo-românesc, acesta a câștigat în anul 1996 trofeului EMYA - European Museum of the Year Award.

Muzeul Național Cotroceni

Îşi propune să își urmeze misiune, aceea de a fi un spaţiu al dezbaterii şi dialogului artistic, iar pe de altă parte, să sprijine iniţiativele privind procesul de restaurare, conservare şi valorificare a patrimoniului cultural naţional, ca modalitate de promovare a identităţii naţionale, în strânsă legătură cu mediul academic şi societatea civilă.

ROCAD

Descriere

Teatrul Evreiesc de Stat

Are o tradiţie de 141 de ani, inaugurată la 19 august 1876, la Iaşi, în vestita grădină de vară "Pomul verde", când artistul şi scriitorul Avram Goldfaden (1840-1908) a pus bazele celui dintâi teatru evreiesc profesionist din lume, prezentând un spectacol cu propria sa trupă.

Parteneri Media

Non Arhitecure Competition

Obiectivul lor e să găsească soluții de design neconvenționale și neexplorate în domeniul arhitecturii. Din 2016 și până în 2019, au organizat o serie de 10 competiții cu scopul de a reinventa tipologiile arhitecturale funcționale. Ei se axează pe găsirea marilor probleme ale zilelor de mâine, prin căutare unor abordări netradiționale în munca arhitecturală.

Amdoar18ani.ro

Este un blog colectiv ce are ca scop informarea tinerilor, dar mai ales a liceenilor. Echipa din spatele acestui site îşi doreşte să promoveze evenimente care mai de care mai interesante, ce îl vor ajuta pe tânărul cititor să îşi petreacă într-un mod folositor timpul liber.

AgențiaDeCarte.ro

Agenţia de Carte reprezintă prima producţie editorială românească pe web care adună în acelaşi loc informaţii la zi din industria editorială şi din spaţiul cultural autohton. Cu o structură editorială ingenioasă, rubrici permanente dedicate cărţilor, editurilor, autorilor şi cu actualizări în timp real, Agenţia de Carte îşi propune să genereze un nou tip funcţional de comunitate media.

Ceașca de cultură

Este un portal online care își propune să ofere comunității sale în fiecare dimineață, o selecție de știri și articole culturale, pentru a fi savurate împreună cu o ceașcă de cafea sau ceai.

Cefacemdiseară?

Este o comunitate online care își dorea să răspundă la întrebarea „ce facem diseară?” , promovând evenimente diverse: concerte, petreceri/nightlife/clubbing, culturale, fashion, sportive, business etc.

Pilot

Descriere

port.ro

Descriere

Presa în blugi

Este un blog care a apărut în 2009, iar astăzi are aproape 5.000 de materiale publicate. Este un blog cu de toate, de la moda la diete, de la filme la restaurante, de la călătorii la sugestii de amenajari interioare.

Radio România Cultura

Este singurul post de radio din țară dedicat știrilor culturale, capodoperelor teatrului și muzicii. Programul său cuprinde: știri culturale, radiojurnale, transmisiuni directe și corespondențe de la marile evenimente culturale, festivalurile și galele importante din România și din lume, piese de teatru celebre, mari biografii scenarizate, emisiuni pentru copii, emisiuni în sprijinul școlii etc

Revista Hiperboreea

Este un jurnal online academic, publicat bianual de Asociația de Istorie Balcanică. Aceștia publică articole și studii din domeniul istoriei scrise în engleză, franceză și italiană, de asemenea prezintă și recenzii de cărți și evaluări ale conferințelor școlare.

Sensoarte.ro

Este un blog online unde veți găsi o colecţie ampla de materiale video cu informatii din domeniul artei

Teen Press

Este un blog online cu articole scrise de tineri creativi. Scopul revistei acesteia este de a crea un sistem receptiv la ideile non-conformiste şi problemele tinerilor din ziua de azi, un sistem în care fiecare liceean să aibă dreptul la liberă exprimare a opiniei, fiind conştient şi de angajamentele pe care şi le asumă în faţa societăţii.

Vernisaje

Descriere

Gratuitor.ro

Povestea lor a început din dorința de a ajuta și de a fi de folos altor oameni și, prin ei, comunității și societății. Cred că sunt multe feluri în care am putea da înapoi societății și sunt mulți oameni care își dedică timp prețios pentru multe cauze nobile. Așa că s-au hotărât să ofere vizitatorilor noștri o paletă comprehensivă de informații și resurse gratuite.

Sponsori

Titlu

Este soluția pentru prezent și viitor. Această companie este specializată în soft economic și de gestiune, având o gamă largă de servicii precum: programe de contabilitate, gestiune, de calculul al stocurilor și programe pentru operațiuni de birou.

Donatori

Titlu

Descriere

Titlu

Descriere

Titlu

Descriere

Titlu

Descriere

Colaboratori

Titlu

Descriere

Titlu

Descriere

Comunitatea Art Out

daniel spanu

Daniel Spanu,


Argeolog, Cercetător științific în cadrul Institutului de Arheologie „Vasile Pârvan” al Academiei Române

Ambasador Art Out

„Art Out s-a dovedit liman de convergență între discipline artistice și umaniste. Art Out are șansa să devină oază în deșertul care ne acaparează.”

Ioana Nitica

Ioana Andreea Nițică,


Psiholog

Redactor Art Out

"Dacă închizi ochii, într-o zi oarecare, în secolul nostru și vrei să te transpui în orice lume care cuprinde în vraja sa frumosul, imaginația, cultura, arta în toată magia ei, îți apare pe fundal ART OUT. O minune reală, fără exagerări, a tinereții motivate, avidă de cunoaștere, de nou, de perspectivă. Am fost, sunt și voi fii parte din Art Out, cu ce voi scrie, cu ce voi simți, cu ce voi face. Art Out nu este o revistă. Este o stare, este un fenomen. Al realității noastre de zi cu zi, pe care v-o invit să v-o faceți prietenă de nădejde."

Gabriela Geana

Gabriela Geană,


Specialist in comunicare și relații publice

“Experiența în Art Out a fost foarte valoroasă pentru mine, pentru că prin intermediul acesteia mi-am descoperit multe aptitudini și abilități pe care nu știam că le dețin și am învățat de asemenea unele noi. În același timp mi-am redescoperit pasiunea pentru artă, având oportunitatea de a participa la câteva expoziții de artă și de a cunoaște oameni iluștri din domeniul artei și al culturii. Mulțumesc frumos pentru o experiență inedită, Art Out!”

Implică-te pentru ca împreună să construim #Romaniacreativă!

Ambasador Art Out

Prietenii Art Out

Implică-te

Conectează-te cu noi

email: asociatie@artout.ro

telefon: 0767590521